INSTAGRAM RATOVI

PRSTEN JOJ JE JOŠ UVIJEK NA RUCI, ALI SEVERINA JE NA IGORA JAKO LJUTA 'Svoj odnos s njim rješavat će tek kad završi sud oko sina'

Nastavlja se Severinina pravna bitka za skrbništvo nad zajedničkim sinom, a u međuvremenu Milan Popović je izgubio jedan od sporova protiv tadašnjeg Severinina menadžera Tomislava Petrovića zbog klevete
Igor Kojić i Severina
 Vojko Basic / CROPIX

Zajedno su, nisu, papiri za razvod su već predani, ipak nisu, riječ je samo o svađi...

Brak Severine (48) i Igora Kojića (32) pod povećalom je medija i u Hrvatskoj i u Srbiji već neko vrijeme, a njihov odnos na društvenim mrežama samo dodatno potiče na spekulacije. Tako su Severina i Igor još jučer ujutro “raskrstili odnos” na Instagramu, što su tabloidi okarakterizirali kao konačni prekid, ali već do popodne su ponovno jedan drugoga upratili.

Usred svega toga Severina se jučer pojavila na još jednom sudskom ročištu, ovoga puta zbog tužbe koju je protiv nje podnio Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznijela Severina.

Zagreb, 010620
Pjevacica Severina sa odvjetnikom Matom Maticem dolazi na raspravu na Opcinski kazneni sud u Ilici.
foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX
Dok mediji bruje o razvodu, Severina vodi stalnu sudsku bitku s bivšim suprugom Milanom Popovićem. Jučer je snimljena u Zagrebu pred sudom

Iako je Severina na svom Instagram profilu uklonila suprugovo prezime, u jučerašnjem sudskom zapisniku Severini i dalje stoji prezime Kojić.

Ovo je inače 58. postupak koji protiv Severine, njezine obitelji i suradnika vodi njezin bivši partner Milan Popović. Upravo stoga je, doznajemo, narušen odnos splitske pjevačice i Igora Kojića, jer Severinu je, kako doznajemo, navodno jako razljutila Igorova objava bez dogovora s njom jedne stare karikature iz nekih srbijanskih medija koju je objavio kako bi utišao glasine o njihovom prekidu.

Ne želi mu dati povod

Na slici je, naime, uz sebe i Severinu ubacio i fotomontažu Milana Popovića, što je, kako doznajemo, nju ozbiljno zabrinulo, jer dok je u silnim postupcima s Popovićem ne želi mu davati apsolutno niti jedan novi povod za tužbu.

S obzirom na to da je trenutačno u potpunosti posvećena borbi za sina, Severinu je Igorova karikatura naljutila. I dok je nakon presude kojom je skrb o zajedničkom sinu bila dodijeljena Milanu Popoviću na razgovoru za Jutarnji 29. studenoga u odvjetničkom uredu bio prisutan i Kojić, u već dva slučaja gdje se Severina susreće s policijskim istražiteljima i sucima njega nije bilo.

Sve to događalo se i u doba epidemije pa se Severina u Zagreb nakon mjera samoizolacije vratila 16. travnja bez Igora, gdje ju je ubrzo po povratku dočekala kaznena prijava za prijetnju ravnateljici Osnovne škole “Matija Gubec”, zbog čega je 15. svibnja provela gotovo dva sata u VII. policijskoj postaji na Trešnjevci. Severina je jučer odbila bilo kakav razgovor na temu o njezinu braku s Igorom Kojićem.

Kako doznajemo, pjevačici je trenutačno najvažnije da sudska ročišta odradi maksimalno koncentrirano i predano, a tek kad završi bitka za skrbništvo nad sinom rješavat će, kako doznajemo, svoje razmirice s Igorom.

Hoće li tada njihova ljubav završiti, trenutačno nitko osim njih dvoje ne zna.

Jesu li u pitanju samo “nevolje u raju” ili je pet godina dugoj ljubavi, koju su svakodnevno nesebično dijelili sa svojim brojnim pratiteljima na društvenim mrežama, došao kraj? Da im u braku ne cvjetaju ruže počelo se šuškati kad se Severina prije nekog vremena iz Beograda sama vratila u Zagreb, a Igor ostao s roditeljima, a malo-pomalo iz njihovih profila na Instagramu obožavatelji i mediji počeli su iščitavati da par prolazi kroz burno razdoblje. Sve do nedavno Severina je na toj društvenoj mreži pratila isključivo svog supruga i obratno, a to se prije par dana promijenilo. Pjevačica nije, barem javno, reagirala na njegove ljubavne izjave preko društvenih mreža.

Severina je nerijetko isticala da je upravo u bivšem beogradskom nogometašu, unatoč razlici u godinama, našla ljubav svog života, i to nakon brojnih brodoloma. Dapače, njihova je veza počela dok se pjevačica još oporavljala od razlaza sa srpskim poslovnjakom Milanom Popovićem s kojim već godinama vodi iscrpljujuću sudsku bitku za skrbništvo nad sinom. Popoviću od samog početka nije odgovarala njezina nova veza, ali ni činjenica da je Severinin novi odabranik, Igor, vrlo blizak s njihovim sinom Aleksandrom. Ipak, Severina nije dopuštala da išta stane na put ljubavi s Kojićem.

U njemu je, kako je govorila na samom početku veze, pronašla sve za čime je tragala. Igor Kojić godinama je bio tema raznih glasina u srpskim tabloidima, povezivali su ga s raznim djevojkama, a nije se prezalo ni od napisa da je homoseksualac. Osim što je bio golman, pa nogometni menadžer, javnosti je bio zanimljiv i kao sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Severinu je upoznao na zabavi nakon njezina beogradskog koncerta u veljači 2015. preko zajedničkih prijatelja, u travnju je već pjevačica priznala da je “zaljubljena do ušiju”. Samo nekoliko mjeseci nakon početka veze svoju su ljubav počeli iskazivati u javnosti.

Nisu štedjeli na ljubavnim izjavama i komplimentima koje su javno upućivali jedno drugome. Svoju su vezu okrunili zarukama samo par mjeseci nakon početka veze, a vjenčali su se u istarskim Balama u rujnu iste godine. Svadbeno slavlje uslijedilo je u studenome u Beogradu i bilo je to uistinu vjenčanje godine, pravi spektakl. Cijela estrada iz regije slila se u beogradski hotel Crown Plaza.

Pritom je Igor, pričalo se, pozvao 600-tinjak uzvanika, dok je na Severininoj listi bilo njih 150, za koje su zakupili dva kata hotela. Iz kuće Severinina svekra Kebe par su uz “Đurđevdan” otpratili trubači, a oni su se vozili u okićenom “stojadinu”. Svadbu je režirao pokojni slovenski redatelj Tomaž Pandur, Severinin veliki prijatelj i suradnik. Ništa nije bilo prepušteno slučaju. Svadbi su prisustvovali Goran Karan, Petar Grašo, Maja Šuput, Ankica Dobrić, Iva Balent...

Raskošnu vjenčanicu potpisala je Matija Vuica, a kasnije se Severina presvlačila u još nekoliko njezinih haljina.

Severinina kuma bila je njena najbolja prijateljica Andrea Čermak, a Grašo je mladencima otpjevao pjesmu “Moje zlato” za prvi ples. Naravno, bilo je i predstavnika srpske estrade, među njima pjevačica Nada Topčagić, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić, Saša Matić..., redom i prijatelji i suradnici Dragana Kojića Kebe. Tijekom svadbe, i sama se Severina uhvatila mikrofona.

Vjenčanje u spotu

Neke od snimki sa svog beogradskog vjenčanja kasnije će Severina iskoristiti za spot za pjesmu “Kuma”. No, par je svoju ljubav želio potvrditi još jednim vjenčanjem, pa su ga 2016. organizirali i na svom putovanju u Zanzibar. Afričko vjenčanje bilo je mnogo intimnije, pjevačicu su do supruga dopratile Masajke, a ona je nosila tradicionalno afričku haljinu ljubičaste boje.

Činilo se da sreći nema kraja, a Igor je s vremenom postao Severinin svojevrsni menadžer, iako se među kolegama pričalo kako nisu baš svi bili zbog toga najsretniji.

I dok su od nje pomalo odlazili menadžeri, kolege glazbenici, dok je vodila iscrpljujuće bitke na sudu, sa sinovljevom školom, sutkinjama i pokušavala svim silama ostati na površini, Igor je, činilo se, bio jedina čvrsta točka.

Sve dosad.

Sad jedino ostaje pitanje, kreće li Seve dalje u bitke sama ili će ljubavi dati još jednu šansu.

Ovo je već 58. sudski postupak koji Milan vodi protiv Severine

Jučerašnje ročište je nastavak sudskog postupka koji svoje korijene vuče još od 2017. godine, kada je odvjetnik Dario Budimir, koji je sada prvookrivljenik u tužbi Milana Popovića, napisao žalbu nakon što je Popoviću bila određena privremena mjera kojom je Popović dobio pravo da sin Aleksandar pola vremena provodi s njim. U toj je žalbi naveo da je Severina izgubila dijete zbog stresnih okolnosti prouzročenih nizom postupaka kojima je izložena zbog Milanove osvete. Napisao je da je Popović protupravno oduzimao dijete i odbijao ga vratiti majci.

U nizu navoda u žalbi pisalo je i da je srbijanski biznismen naručio ilegalno praćenje Severine i njihova zajedničkog sina. Zbog tih navoda Milan Popović je tužio Budimira i Severinu i tada u medijima naveo da se boji da ga pojedini mediji žele okarakterizirati kao ljubomornog čovjeka koji iz osvete pjevačicu zatrpava neosnovanim tužbama pa se osjetio prozvanim razjasniti stvari.

“Majka opet od sebe pravi žrtvu i svjesno me pokušava okarakterizirati kao nekoga tko se povlači po sudovima, bez da otkriva detalje zašto su tužbe podnesene. Svatko normalan bi na mom mjestu podnio tužbu za to što su ona i njezin odvjetnik napravili. Kako on piše žalbu zastupajući nju, morao sam uključiti i nju s obzirom na to da se pretpostavlja da su te neistinite tvrdnje informacije koje mu je ona dala”, izjavio je tada Popović.

Severina se na jučerašnjem ročištu za mirenje na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu pojavila u pratnji svog branitelja, odvjetnika Mate Matića, a nije se pojavio Dario Budimir, za kojeg sud nije iskazao dostavu poziva, ali nije se pojavio niti Milan Popović, kao ni njegov pravni zastupnik. Sud je odredio novo ročište za 17. lipnja ove godine u 14.15 sati, a Milan Popović će se posebno pozvati kao i njegov opunomoćenik, uz upozorenje da će se smatrati da odustaje od tužbe ako se ne pojave na sudu, zaključio je raspravu sudac Domagoj Kurobasa.

Nastavlja se Severinina pravna bitka za skrbništvo nad zajedničkim sinom, a u međuvremenu Milan Popović je izgubio jedan od sporova protiv tadašnjeg Severinina menadžera Tomislava Petrovića zbog klevete. (D.Miljuš)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:05