ČIJI JE VEĆI?

PRVO POJAVLJIVANJE TRUDNIČKOG TRBUŠČIĆA DORIS PINČIĆ OSTALO U SJENI KOLEGE Njegov kiseli osmijeh sve je rekao: 'Pa dobro, jelo se više za blagdane'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.01.2018. u 20:17

Instagram

 

Dok mnogi još uvijek odgađaju ono jutro kada će konačno stati na vagu i saznati kolika je 'šteta' počinjena ovih blagdana, neki se svojim blagdanskim trbuščićima - hvale.

Doris Pinčić Rogoznica dobro je prošla, njoj je lako pronaći 'opravdanje', ali što je s nama ostalima? To je vjerojatno bilo u glavi i njenomu kolegi, Hrvoju Kečkešu kada je stao pored kolegice i izbacio trbuh u svoj svojoj raskoši. Za razliku od trudne Doris, on nema bolje opravdanje od božićne spize, a to ukazuje i izraz njegovoga lica, piše Slobodna Dalmacija.

‘Pa dobro, jelo se malo više za blagdane’, napisala je voditeljica uz objavu i nasmijala fanove. Ona pozira s blaženim osmijehom, a Hrvojev ima nešto kiseliji izraz.

Pratitelji su pohvalili izgled lijepe Doris i poručili joj da 'blista' u trudnoći. Podsjećamo, Pinčić je ušla u treći mjesec, a viješću o prinovi oduševila je sve svoje obožavatelje.

 

Izdvajamo