ISPECI PA RECI

RIDJAN REAGIRAO NAKON ŠTO SE BITORAJAC UVRIJEDIO ZBOG NJEGOVE IZJAVE 'Nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga, žao mi je...'

 
Igor Mešin i Frano Ridjan
 Biljana Blivajs / CROPIX

Nije mi bila namjera uvrijediti bilo koga i žao mi je što su moje riječi nepotrebno krivo protumačene. Jedina namjera mi je bila samo dodatno istaknuti i pohvaliti kolegu Igora Mešina. Generalizacije nisu dobre i nadam se da će svi koji su se osjetili prozvanim primiti moju iskrenu ispriku, jer moji kolege koji sjajno rade ovaj posao dolaze iz različitih zanimanja i apsolutno je nebitno što su po vokaciji - kaže Frano Ridjan, koji se našao na meti Renea Bitorajca.

Bitorajac se, podsjetimo, nakon što je šest sezona s Igorom Mešinom vodio Supertalent, oprostio od showa Nove TV, no očito nije dobro podnio riječi svog nasljednika, donedavnog HRT-ovog voditelja Ridjana, koji je glumca u voditeljskog ulozi naslijedio u sedmoj sezoni popularnog televizijskog spektakla. Ridjan je, podsjetimo, o svojoj novoj voditeljskoj ulozi progovorio u zajedničkom razgovoru što ga je s Mešinom dao za Studio Jutarnjeg lista. Nahvalio je Mešina prozvavši ga jednim od rijetkih glumaca koji se sjajno snalaze u ulozi tv voditelja, što je, izgleda, zaboljelo Bitorajca, koji je svom nasljedniku posvetio poduži status na Facebooku.

- Kaže Ridjan, moja zamjena u Supertalentu, kako je Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio posao voditelja na televiziji! E pa, stari moj, evo ti samo nekoliko razloga zašto to ne samo da nije lijepo od tebe, već je i zločesto. Prvo, da ti nije glumca voditelja (za početak mene), ne bi ti imao kome već dva puta biti zamjena, i to na dva showa koji su kruna tvoje 'karijere': Volim Hrvatsku (HRT) i Supertalent. Drugo, bez obzira što u zajedničkom intervjuu kažeš da je Mešin jedan od rijetkih glumaca kojima ne bi zabranio vođenje, i on je glumac pa mu pljuješ po cehu.

- Treće, nećemo se lagati da si na svojoj bivšoj televiziji mogao samo sanjati da postaneš Tarik Filipović, ups, opet glumac voditelj. Eto, želim ti više sreće nego kad si me mijenjao prvi put, jer je to trajalo samo jednu sezonu pa su brzo ponovo zvali nazad mene i Navojca, ups, opet glumce!!! Sad sam ja malo zločest, ali oprostit ćeš mi jer je istina - napisao je glumac poručujući Ridjanu:

- Radi svoj posao novinara voditelja što bolje znaš, ali ne 'zabranjuj' glumcima voditeljima to isto. Ti si vjerojatno samo izrazio svoje mišljenje s kojim se očito PR služba Nove TV koja je to autorizirala, na moje čuđenje, očito slaže. Reći ćeš da se to tako kaže, ali tako se kaže u kafiću i tako se kaže kad si puno veća faca. Vjerojatno je to euforija prouzročena prelaskom u novu kuću, u kojoj ćeš bez sumnje imati bolji tretman nego na starom mjestu a i više prijatelja ako nećeš zabranjivati. Do tada, nadam se da i ja, i Tarik Filipović, i braća Navojec, i Enis Bešlagić, i Doris Pinčić Rogoznica i ostali glumci voditelji uz tvoj blagoslov možemo nastaviti raditi - zaključio je na kraju srditi Rene Bitorajac.

Frano Ridjan i Nova TV ostali su iznenađeni ovako žestokom glumčevom reakcijom. Inače, u razgovoru za Studio, koji je Bitorajca tako razgnjevio, Ridjan se na pitanje upućeno Mešinu i njemu o tome kako su Igor i Rene trajali dulje nego neki ljubavni parovi slatko nasmijao. A na pitanje kako bi, analogno toj 'ljubavnoj priči', opisao novi odnos koji se sada stvara, onaj između Mešina i njega, kazao je:

- Baš smo se išli ispovjediti jer je Igor dvostruko sagriješio. Prevario je Renea i suprugu sa mnom, a ja samo svoju suprugu s njim. Iako je to vrlo čudno, jer uopće nije moj tip - kazao je Ridjan u razgovoru za Studio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 05:13