LJEPOTICA U ŽUTOM

ROZGA NAKON ŠEST GODINA NA CRVENOM TEPIHU U SARAJEVU Otela je svu pažnju u bajkovitoj kreaciji koju potpisuje domaći bračni par

 
 Aida Redžepagić / Press SFF

Jelena Rozga vratila se na crveni tepih Sarajevo Film Festivala nakon šest godina i apsolutno privukla svu pažnju u kreaciji domaćeg dvojca.

Treći dan 24. Sarajevo Film Festivala uz bogat filmski program obilježila je i šetnja crvenim tepihom, na kojem svaku večer prodefiliraju regionalne i svjetske zvijezde.

Najviše pažnje u nedjelju navečer privukla je pjevačica Jelena Rozga koja je sve zadivila u raskošnoj žutoj haljini koju potpisuje modna kuća Arileo, iza koje stoji bračni par Marija i Jurica Pirić. Bajkovitu toaletu Jelena je sparila s crvenom clutch torbom s potpisom Saint Laurent te Gucci cipelama.

Aida Redžepagić / Press SFF

Aida Redžepagić / Press SFF

Arileove kombinacije poznate su po ženstvenosti, a njihove komade nose brojne poznate osobe poput Danijele Martinović, Domenice, Ane Gruice...

‘Između Sarajeva i mene postoji uzajamna ljubav koja traje već godinama. To je grad u kojem se osjećam kao kod kuće i u koji se uvijek rado vraćam. Za vrijeme Festivala grad odiše posebnom energijom i čast mi je biti gošća ovog najvećeg regionalnog filmskog festivala’, rekla je Jelena Rozga.

Aida Redžepagić / Press SFF

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:26