PLIJENE PAŽNJU

SAMOZATAJNA SUPRUGA OMILJENOG VATRENOG NIJE OD ONIH KOJE VOLE POZIRATI Novopečena majka Matea izgleda sjajno, ali Šime je od fešti još malo 'zgužvan'

 
 Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Tko ne bi reagirao na pojavu Šime Vrsaljka, jednog od nedvojbeno stilski najzanimljivijih hrvatskih reprezentativaca, vrlo omiljenog i među djevojkama, a zbog igre i karaktera cijenjenog među navijačima, posebno kad je u društvu svoje atraktivne supruge?

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Zadranka Matea Vrsaljko, djevojačkog prezimena Kedžo, dodatno potpiruje znatiželju javnosti i stoga što nije jedna od onih supruga nogometaša koje se vole eksponirati i koje su vrlo aktivne na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Samozatajnost je njezino obilježje, zbog čega je svi promatraju s još više zanimanja.

Šimu, još vidno "zgužvanog" od neprekidnih fešti (zaslužio je svaki minut svake od njih) i Mateu naš je fotoreporter snimio danas prilikom posjete matičnom klubu NK Zadar, gdje su se našli s Lukom Modrićem, Danijelom Subašićem i Dominikom Livakovićem, položili vijenac na mjesto stradanja prijatelja Hrvoja Ćustića i opet se rado družili sa sugrađanima.

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Mnogo se pisalo i špekuliralo o razlozima Mateina nepraćenja utakmica Svjetskog prvenstva sa tribina u Rusiji, a razlog je jedan i najviše vrijedan, lijepa gospođa Vrsaljko 6. lipnja na svijet je donijela sina Bruna i briga oko djeteta bila je njezina najvažnija preokupacija.

Luka Gerlanc / HANZA MEDIA

Sad je sve puno lakše i slađe, jer kući je konačno stigao i tata Šime, piše Slobodna Dalmacija.

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:19