SRETNA I U FORMI

SEVERINA NIKAD NIJE BILA MRŠAVIJA, TRBUH SE UVUKAO, A PROMIJENA SE VIDI I NA LICU Zadnjim nastupima šokirala obožavatelje: 'Prepolovila si se!'

 
 Severina / Instagram

Prije mjesec dana Severina je na svom profilu na Instagramu objavila dirljivu posvetu svom mužu, Igoru Kojiću, prisjetivši se obljetnice vjenčanja. ‘Mome su srcu dovoljne tvoje grudi i krila moja za tvoju slobodu... Iz mojih usta poletjet će u nebo ono što je spavalo u tvojoj duši, napisala je pjevačica.

Premda na društvenim mrežama neprestano daje do znanja koliko uživa s Igorom i svojim pet i pol godina starim sinom Aleksandrom, za magazin Story to je i potvrdila. Iza nje je uspješna poslovna godina, no najviše se raduje ukrašavanju doma i bora s obitelji, posebno Aleksandrom koji joj je središte svijeta. Za Igora kaže da u njemu ima i ljubav i prijatelja i oslonac.

‘Od moje prve kuglice koju sam stavila na bor kad sam bila mala, valjda od tog trenutka se ta kuglica zauvijek utisnula u moj DNK, od tada mi je vrijeme Božića najljepše doba godine. Po tome se uopće ne razlikujem od sve ostale djece, velike i male. U doba Božića svi nekako ponovo postajemo djeca. Vješamo kuglice i balončiće na grane i kolektivno slavimo Isusov rođendan, rođendan čovjeka koji se iskupio za nas’, rekla je Severina.

Priznala je pjevačica i da priželjkuje još jednu bebicu, piše magazin Story.

Inače, mnogi obožavatelji već mjesecima komentiraju Severininu 'novu' figuru, jer pjevačica sudeći po objavama s koncerata i fotografijama nikad nije bila mršavija.

Osim što joj je trbuh savršeno ravan i noge su joj vitke, promjena se, ako ju se uspoređuje sa spotovima s početka karijere vidi i u licu te rukama.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Seve, rodila si dijete, a linija kao u tinejdžerice!'", "Nikad nisi bila u boljoj formi, vidi se da se naporan rad isplati", "Ženo, prepolovila si se!", samo su neki od sličnih komentara koje se nalazi ispod zadnjih objava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:01