POLUFINALE

SHOW 'ZVIJEZDE PJEVAJU' NAPUSTILI IVANA I KREŠO, IDUĆE SUBOTE FINALE ''Ti si masakrirao ovu pjesmu, čeka te briljantna karijera u punku'

 
Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl
 HRT

U finale showa "Zvijezde pjevaju", koji se na ekrane ove sezone vratio nakon pet godina pauze, ušli su Tara Thaller i Dino Jelusić te Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, a show su napustili Ivana Kindl i Krešimir Sučević Međeral.

U polufinalnoj emisiji parovi su izvodili dvije pjesme - prvu žanra kojeg još nisu imali priliku izvoditi, dok su u drugoj "turi" izvodili pjesme mentora. Kindl i Sučević Međeral najprije su se predstavili pjesmom "U prolazu" Parnog valjka, a zatim su izveli Ivaninu "Sve istine i laži"; Colburn i Jambrošić otpjevali su "Let It Go" iz Frozena i njegovu "Ne govori da me znaš", a Thaller i Jelusić izveli su klasik Beatlesa "Can't Buy Me Love" i Dininu "Ti si moja prva ljubav", s kojom je 2003. predstavljao Hrvatsku na Euroviziji.

U drugom dijelu natjecateljskog showa, u kojem se pjevaju pjesme mentora, Krešo i Ivana nastupili su sa pjesmom Sve istine i laži.

- Ti si masakrirao ovu pjesmu, rekla je Remi pripomenuvši i kako ga čeka briljantna karijera u punku ili u rapu. Škoro je, pak, ustvrdio kako je Krešo zapravo izmasakrirao samo drugi dio pjesme. Nije ovo bila laka pjesma, naglasila je Valentina dodavši da se dobro držao iako je "tu bilo svačega". Dobili su ukupno 28 bodova.

HRT
Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl


Najviše bodova žirija u kojem sjede Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Miroslav Škoro i Valentina Fijačko Kobić skupili su Dino i Tara, koji su za obje izvedbe dobili maksimalan broj bodova, što je u zbroju iznosilo 80. Ashley i Bojan završili su sa 74 boda žirija, a Ivana i Krešo imali su 58 bodova.

Iako su po društvenim mrežama kružila predviđanja da će Kindl i Sučević Međeral "izvući" glasovi publike radi njihove simpatičnosti, voditelji Barbara Kolar i Duško Ćurlić ipak su njima priopćili da im je pjevno-zvjezdana avantura gotova. Krešimir Sučević Međeral, javnosti najpoznatiji kao lovac u kvizu "Potjera", od showa se oprostio već i prije početka polufinalne emisije humorističnom objavom na svojem Instagram profilu.

"Osigurali smo nastup u svakoj epizodi ovoga showa i mogućnost da otpjevamo svih osam zadanih stilova + mentorovu pjesmu. Više od toga mislim da nitko ne može očekivati, preostala dva para naime imaju jednu značajnu prednost - dobro pjevaju," napisao je, dodajući da misli da je svojoj mentorici bio prilično velik izazov. Par, koji je skupio brojne simpatije gledatelja, od emisije se oprostio ponovnom izvedbom pjesme "U prolazu". Osim natjecatelja, u polufinalu su bili zapjevali i posebni gosti Neno Belan i Antonela Doko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:39