BURNE REAKCIJE

'SLUŽIŠ IM KAO MASKOTA, SPRDAJU SE S TOBOM!' Dio fanova žestoko se obrušio na Nives, a onda im je stigao brutalan odgovor

 
 Instagram

Nives Celzijus je konačno predstavila novu pjesmu "Ramos", a u eksplozivnom videospotu se pokazala u jednom od najputenijih i najseksipilnijih izdanja dosad, potičući apsolutno publiku na burnu reakciju.

Njezini simulativni plesni pokreti malo koga su mogli ostaviti ravnodušnim, što je itekako vidljivo i na društvenim mrežama, a samo na Instagramu Nives su zatpali uglavnom uzdasima i komplimentima, no bilo je i kritika, piše Slobodna Dalmacija.

"I drugi misle slično što i ja, ali im služiš kao maskota. Sprdaju se s tobom!" - ustvrdio je, pišući na ćirilici, jedan Nivesin pratitelj, na što mu je pjevačica odgovorila:

"Dragi moji, meni je bitno šta uspješni, dokazani, ljudi koji me angažiraju u projektima kao što su 'Čista ljubav', TLZP, distributeri i diskografi misle. Bez ljutnje, ali baš ovakva mišljenja kojekakvih vasića često su najveći kompliment!"

Uz kadar iz spota, Nives je svoje obožavatelje pozvala: "Dođi mami, mami!", na što su uzvratili različitim odgovorima, a jedan je bio posebno zabavan:

"Ne smijem, ne da žena", priznao joj je iskreno izvjesni Željko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:34