DRSKI RAZBOJNICI

SRAMOTNI INCIDENT NAKON POBJEDE NAD ISLANDOM Dok je Vida u svlačionici plesao na Prljavce, njegovoj ženi Ivani demolirali auto i opljačkali ju

 
 Instagram

I dok je snimka rasplesanog reprezentativca Domagoja Vide koji u svlačionici pleše nakon pobjede nad Islandom uz pjesmu Prljavog kazališta "Previše je suza u mome pivu" oduševila hrvatske navijače, njegova supruga Ivana u Zagrebu je proživljavala pravu dramu.

Naime, nakon što je u gradu s društvom odgledala utakmicu i sretna i zadovoljna vratila se kući, netko je provalio u njezin automobil i iz Range Rovera joj ukrao novce.

Da je opljačkana, a i da je njezin automobil provaljen shvatila je tek ujutro kad je sinčića Davida vodila u vrtić.

Više od materijalne štete, bivšu je kraljicu Hrvatske potresla činjenica da joj se to dogodilo dok je sama s malim djetetom.

Ivana Vida / Instagram

- To se dogodilo nakon utakmice, vjerojatno u noći. No, najgore od svega je što se alarm nije upalio pa sam sigurna da se radi o profesionalnom provalniku. Na autu je razbijeno staklo, a vide se i tragovi odvijača kojim je provaljivano. Što se dogodilo vidjela sam ujutro dok sam sina krenula odvesti u vrtić i to je bila prva scena koja me dočekala nakon buđenja. Stvarno je to bio ružan osjećaj - ispričala je vidno potresena Ivana Vida.

Kako je napomenula, nakon nemilog događaja nazvala ju je supruga jednog našeg reprezentativca, Vidina suigrača, i rekla joj kako nije prva kojoj se takva ružna stvar dogodila dok joj supruga nije bilo kod kuće.

Ivana Vida / Instagram

Ivana Vida je, naravno, inzistirala da se ne navodi adresa gdje se provala i pljačka dogodila jer joj nimalo nije ugodan osjećaj boraviti sama u stanu s djetetom nakon takvog nemilog događaja.

Jedino joj ostaje nada da će policija uspjeti pronaći zasad nepoznatog, ali očito vještog provalnika.

Umag, 160617.

Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske.

Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / CROPIX

S druge strane, kako je rekla, ne bi željela da ova ružna situacija utječe na odlično raspoloženje njezina supruga, ali i čitave reprezentacije koja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji zasad niže uspjehe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:23