PROVOD NA JARUNU

Sve je spremno za festival elektroničke glazbe #WELOVESOUND, stižu gosti iz Dubaija, Ibize, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske...

Ricardo Villalobos (lijevo) Chris i Steve Martinez (desno)

Sudeći prema prodanim ulaznicama, sutra u hrvatsku prijestolnicu pristižu gosti iz Dubaija, Ibize, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, kao i cijele Hrvatske. Na Velikom jezeru Jarun sve je spremno za početak dugoočekivanog #WELOVESOUND festivala čiji program počinje u subotu 2. lipnja u 18 sati.

Ostalo je 100 ulaznica po povoljnijoj cijeni koje su dostupne u pretprodaji putem službenih online trgovina, kao i Entrio i Tisak Media prodajnih mjesta. Svi posjetitelji i na dan festivala mogu kupiti ulaznice na festivalskoj blagajni. VIP sekcija festivala rasprodana je već prije desetak dana.

Zvijezde svjetske elektroničke scene sutra konačno dolaze u Zagreb. Ricardo Villalobos jedan je od najcjenjenijih DJa i producenata elektroničke scene zadnjih 20 godina. Njegovi setovi se dugo prepričavaju i ostaju u pamćenju. Svijet mode, kao i fanovi diljem svijeta luduju za braćom Martinez. Chris i Steve koji po prvi puta dolaze u Zagreb, vesele se nastupu i pozivaju sve da ih slušaju u zagrebačko predvečerje, s početkom u 21:30h.

DJica zaslužna za najbolja jutra na Sonus festivalu, ali i jedna od 3 najeminentnije ženske izvođačice u svijetu, Sonja Moonear, nastupit će i na OPEN AIR dijelu festivala, ali i na after partyju uz Mariana Mateljana i Andreja Ljekaja u zagrebačkom klubu The Best. Jackmastera se zagrebačka publika sjeća s prošlogodišnjeg nastupa kada je jednostavno razvalio Zagreb, a sam festival u 18 sati otvara Slaven Tušek Pips.

#WELOVESOUND festival održava se u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba.

Sve informacije o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici: www.we-love-sound.com/tickets/ ili pratiti na socijalnim mrežama https://www.facebook.com/events/336885876779491/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:28