ZAVODNIK

SVE ŽENE STJEPANA HAUSERA Poznati violončelist slab je na ljepotice. Posljednja je u nizu tajanstvena Valentina

Poznati Istranin u žižu javnosti dospio je kada je ušao u vezu s atraktivnom Jelenom Rozgom
 Instagram/CROPIX

Od trenutka kad su Stjepan Hauser i Luka Šulić 2011., nakon obrade hita Michaela Jacksona “Smooth Criminal”, vrtoglavom brzinom uzletjeli u svjetski glazbeni vrh i postali 2Cellos, Luka je bio “onaj mirni”, a Hauser “onaj koji diže prašinu”.

Dva temperamenta

Luka je djelovao kao smiren, potencijalno obiteljski čovjek, kakav se na koncu i pokazao, a Stjepan je vrlo brzo postao jednako zanimljiv zbog svog privatnog života i ljubavnih veza kao i zbog glazbenih uspjeha koje su nizali 2Cellos. Naravno, medijski najeksponiranija, ali i najzanimljivija i najdulja, barem koliko je poznato, bila je njegova ljubav s popularnom splitskom pjevačicom Jelenom Rozgom. Nakon njihova prekida, Hauser je često intrigirao javnost fotografijama i objavama na društvenim mrežama, svako malo mijenjajući ljepotice o kojima se odmah nagađalo da su njegova nova ljubav.

Najprije je to bila pijanistica Lola Astanova, s kojom je i glazbeno surađivao. Nedavno se, pak, počeo redovito pokazivati u javnosti s bivšom manekenkom i voditeljicom s madridskom adresom Fani Stipković. Nekako u isto vrijeme na njegovu se Instagramu gotovo redovito počela pojavljivati snimka glazbenih dueta s misterioznom plavušom. Dva mjeseca poigravao se tajnovitošću i svakim novim duetom poticao nagađanja o identitetu, ali i prirodi odnosa s plavušom lijepa glasa, čiji je ime nedavno napokon odlučio i otkriti.

Duet

Prvi duet uslijedio je nekoliko dana nakon smrti Hauserova velikog prijatelja i idola Olivera Dragojevića kad je sa, sad već znamo, Valentinom Angelicom otpjevao “Moj lipi anđele”. Nakon toga pjevanje u paru se nastavilo, a obožavatelje je Hauser podijelio odlučivši, među ostalim, otpjevati i pjesmu svoje bivše zaručnice Jelene Rozge “Oprosti mala”, koji je dio publike protumačio čak i kao provokaciju, a violončelist se zbog toga imao potrebu opravdati.

No sve je to Hausera, čini se, prilično zabavljalo, a sad je napokon odlučio otkriti i tko stoji iza specifičnog ženskog vokala. Pokraj zajedničke, prilično romantične fotografije koju je stavio na svoj Instagram Hauser je napisao:

“Tajanstvena plavuša više nije tajanstvena. Svi upratite Valentinu Angelicu”. Na Instagramu same Valentine stoji da se bavi međunarodnim odnosima i diplomacijom, marketingom i PR-om. Sudeći prema fotografijama, ali i snimkama s Hauserom, glazba joj je itekako bliska, ali i manekenski izleti. Jesu li nešto više od prijatelja koji povremeno zajedno zapjevaju, tek treba vidjeti.

Razdvojenost

No krenimo redom kad su glazbenikove ljubavi u pitanju. Do Jelene Rozge sve su djevojke bile javnosti nepoznate, a kad se otkrila ljubav dvoje glazbenika, vrlo su brzo postali najpoznatiji par na sceni. Prvi su put Jelena Rozga i Stjepan Hauser zajedno viđeni zagrljeni na koncertu 2Cellos u Ljubljani u srpnju 2015. Prvu godišnjicu veze proslavili su u Veroni, u veljači 2016. već su se zaručili, a samo dva mjeseca nakon zaruka počela su prva šuškanja kako par teško podnosi čestu razdvojenost, zbog čega im je veza na kušnji.

Priču o krizi u ljubavi podgrijala je snimka iz Lisinskog koja je poharala društvene mreže, a na kojoj Hauser bježi od novinara, a iza sebe ostavlja Rozgu samu da se u visokim potpeticama uspinje stepenicama, što je pjevačici zasmetalo. Ipak, veza je potrajala još nekoliko mjeseci. Nakon velikog koncerta 2Cellos u pulskoj Areni u ljeto 2016. Rozga i Hauser boravili su neko vrijeme kod njega u Istri, a dio ljeta proveli su i u Jeleninu rodnom Splitu. Sve je to bilo potkrijepljeno zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Zbog svega toga mnoge je šokirala vijest o kraju ljubavne priče para koja je uslijedila u rujnu 2016., a kratko priopćenje o prekidu dala je sama pjevačica. A onda, nešto više od godinu dana nakon Rozge, na scenu stupa Lola Astanova, atraktivna pijanistica iz Uzbekistana. Violončelist i pijanistica snimili su duet “Love story” i sve to potkrijepili seksepilnim fotografijama, a na pitanje o prirodi njihova odnosa Hauser je davao dvosmislene odgovore.

Prije koncerta u pulskoj Areni intenzivno se družio s Fani Stipković, a istodobno i s misterioznom Valentinom. No sve ga se manje, pak, može vidjeti u društvu Luke Šulića koji uživa s obitelji, što Hauseru uopće nije u planu. Do kraja studenog 2Cellos očekuju koncerti po Japanu i Australiji, a kako se priča po glazbenim krugovima, nekad nerazdvojni dvojac uzet će godinu dana stanke tijekom koje će se svatko posvetiti svojoj samostalnoj karijeri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:45