PREKRASNA I SVOJA

'TKO ĆE TE OŽENITI TAKVU?' Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki bez dlake na jeziku odgovorila hejterima

Zagreb, 130618.
Ilica 42.
Svecano otvorenje 100-te poslovnice BIPA-e u Hrvatskoj.
Na fotografiji: Kristina Salinovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Kristina Šalinović

 

Jednoj od najuspješnijih domaćih modela, Kristini Šalinović ovih je dana pukao film zbog komentara koje svakodnevno sluša i čita na račun svog izgleda, točnije tetovaža kojim je prekrila tijelo, piše Slobodna Dalmacija.

Prekrasna Makaranka koja se prije dvije godine povukla iz manekenstva i krenula u poduzetničke vode na svom je Instagram profilu objavila post kojim je obračunala sa zlim jezicima.

- Zašto se tetoviraš? Kako ćeš izgledati kad ostariš? Tko će te oženiti takvu? Trebala bi biti dama, a ne gangster! Zašto to radiš? Meni to nije privlačno!" I tako dalje... - navodi Kristina neke od komentara pa im uzvraća: - Zašto vas je uopće briga? Mene nije briga kako bi izgledate pa zašto se vi bavite mojim izgledom. Nikada nisam bila sretnija u svojoj koži. Ako nemate nešto lijepo za reći, onda nemojte ništa govoriti. Pustite ljude da budu ono što žele, sve dok ne povrjeđuju druge. Budite ono što želite biti - napisala je nekadašnja manekenka poznata po ljubavi prema tetovažama kojima je ukrasila veliki dio tijela.

 

Za sada ih ima dvadesetak, svaka ima posebno značenje, a tetovaže su je spojile i s njezinim dečkom, talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem, s kojim je u Zagrebu otvorila i tattoo studio Nero Ink.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo