NOVA SEZONA SHOWA

'Tvoje lice zvuči poznato' okupilo novu ekipu koja je željna transformacija

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 13.03.2018. u 16:30

Ove nedjelje na programu Nove TV kreće nova, peta sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Osmero kandidata nove sezone gledanog zabavnog plesno-pjevačkog showa kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a peta sezona donosi i neke novosti u konceptu.

Uz male pjevače

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić te radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić iz transformacijskog lifta izaći će jednom tjedno kao netko drugi te pokušati što vjernije dočarati nastup zadane glazbene zvijezde. Kandidate ćemo kroz sezonu vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača i pjevačica, što će dodatno pridonijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, kao i goste iznenađenja, najavljuju s Nove TV.

Nedostaci

Što se ovogodišnjih kandidata tiče, u show su se prijavili iz različitih razloga. Glazbenik Amel Ćurić učinio je to kako bi publici pokazao svoje drugo lice, glumica Ana Vilenica želi razbiti strah od pjevanja i takve vrste nastupa, dok njezin kolega Damir Poljičak na svoje sudjelovanje u ovom tv formatu prije svega gleda kao na izazov.

- Najviše se veselim svojoj volji da pobijedim sve nedostatke vlastitog tijela, ali i uma - kaže Davor Dretar Drele.

Katarina Baban, Maja Bajamić i Matko Knešaurek kažu kako su dugo priželjkivali da budu dio ovog spektakla i drago im je što im se želja ispunila, dok Paola Valić Bekić priznaje kako joj nedostaje pjevanje pa se nada da će se sada vratiti u formu.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjernije originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što žirija, što kolega kandidata. Ovaj show humanitarnog je karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10.000 kuna humanitarnoj udruzi prema vlastitom izboru.

Glazbene legende

Ovaj show 2015. godine u prosjeku je pratilo više od 736 tisuća gledatelja, gotovo 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima te je sa sjajnim rezultatima ova emisija ponovila uspjeh i sljedeće tri sezone i svaki put stala na tron zabavnog programa u Hrvatskoj. Pobjednik prve sezone bio je Mario Petreković, u drugoj sezoni pobjedu je odnio Saša Lozar, a u trećoj Damir Kedžo.

Prošle godine svjedočili smo pobjedi Nives Celzijus. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer, podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači već su kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo