NOVA SEZONA SHOWA

'Tvoje lice zvuči poznato' okupilo novu ekipu koja je željna transformacija

Ove nedjelje na programu Nove TV kreće nova, peta sezona showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Osmero kandidata nove sezone gledanog zabavnog plesno-pjevačkog showa kroz 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a peta sezona donosi i neke novosti u konceptu.

Uz male pjevače

Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić te radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić iz transformacijskog lifta izaći će jednom tjedno kao netko drugi te pokušati što vjernije dočarati nastup zadane glazbene zvijezde. Kandidate ćemo kroz sezonu vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača i pjevačica, što će dodatno pridonijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, kao i goste iznenađenja, najavljuju s Nove TV.

Nedostaci

Što se ovogodišnjih kandidata tiče, u show su se prijavili iz različitih razloga. Glazbenik Amel Ćurić učinio je to kako bi publici pokazao svoje drugo lice, glumica Ana Vilenica želi razbiti strah od pjevanja i takve vrste nastupa, dok njezin kolega Damir Poljičak na svoje sudjelovanje u ovom tv formatu prije svega gleda kao na izazov.

- Najviše se veselim svojoj volji da pobijedim sve nedostatke vlastitog tijela, ali i uma - kaže Davor Dretar Drele.

Katarina Baban, Maja Bajamić i Matko Knešaurek kažu kako su dugo priželjkivali da budu dio ovog spektakla i drago im je što im se želja ispunila, dok Paola Valić Bekić priznaje kako joj nedostaje pjevanje pa se nada da će se sada vratiti u formu.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjernije originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj koji skupi najviše bodova, što žirija, što kolega kandidata. Ovaj show humanitarnog je karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati 10.000 kuna humanitarnoj udruzi prema vlastitom izboru.

Glazbene legende

Ovaj show 2015. godine u prosjeku je pratilo više od 736 tisuća gledatelja, gotovo 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima te je sa sjajnim rezultatima ova emisija ponovila uspjeh i sljedeće tri sezone i svaki put stala na tron zabavnog programa u Hrvatskoj. Pobjednik prve sezone bio je Mario Petreković, u drugoj sezoni pobjedu je odnio Saša Lozar, a u trećoj Damir Kedžo.

Prošle godine svjedočili smo pobjedi Nives Celzijus. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer, podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači već su kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:19