PAD POPULARNOG GLUMCA

U KULOARIMA CURE RAZLOZI ZBOG KOJIH JE HERCEG DOBIO OTKAZ, SAMO GA JEDNA GLUMICA BRANI 'Pa i on je mene branio od nasilja...'

 
Glumac Ivan Herceg
 Boris Kovačev / CROPIX

Otkako su s Nove TV poslali vrlo šturo priopćenje o otkazu glavnom glumcu iz njihove popularne serije “Čista ljubav”, navodeći samo da je riječ o razlozima produkcijske prirode, Ivan Herceg postao je top tema svih medija, foruma i društvenih mreža.

Iako nitko od Hercegovih, sad već bivših kolega iz serije nije želio pričati o konkretnim razlozima otkaza glumcu koji je utjelovio samohranog oca i glavnog junaka serije Tomu, neslužbeno doznajemo od izvora bliskih produkciji kako su neki od razloga prestanka suradnje Ivanovo često kašnjenje na set, a nerijetko se, tvrde, znalo dogoditi da nije znao tekst.

Međutim, ono što je potvrdilo nekoliko ljudi koji poznaju glumca je da Ivan Herceg ima veliki problem s eksplozivnom naravi, što se ponekad navodno znalo pokazati i na samom setu, kad bi planuo na nekoga od kolega. Doduše, nitko od njih nije to jučer želio potvrditi imenom i prezimenom. Iako je oduvijek slovio za velikog zavodnika, većina njegovih bivših djevojaka se nije željela javiti na telefon, a ostale nisu željele pričati o odnosu s Ivanom, kao ni njegovim, navodnim, agresivnim ispadima. Na telefon se nije javljao ni glavni akter priče Ivan Herceg, nego je njegov jedini komentar bio na Instagram profilu.

Na engleskom je objavio tekst: “Umoriš se od pokušaja da izgladiš stvari. Umoriš se od slušanja njihovih izgovora i davanja šansi. Ponekad, zbog vlastitog mira trebaš maknuti neke ljude. Kako bi mogli raditi glupa sranja... nekom drugom”.

Pokraj teksta je dodao: “Hvala vam, dragi moji, a neki tamo valjda imaju neke svoje razloge zašto rade sve to što rade”. Suprotno tvrdnjama o eksplozivnim ispadima i neprimjerenom ponašanju prema kolegama, Ornela Vištica, koja je s Hercegom glumila u “Larinom izboru”, za kolegu ima samo riječi hvale.

- Kolege smo već deset godina i o Ivanu mogu reći sve najljepše. Jako je ružno i nepravedno ovo što mu se radi jer on je čovjek koji je i mene nekoliko puta branio od bilo kakvog vida nasilja, posebno u to zeznuto vrijeme kad je oko nas bilo mnogo obožavatelja. Veliki je prijatelj s puno ljudskosti u sebi i jako je ružno to što slušam o njemu i smatram da je to prljava igra - kaže Vištica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:14