GLAMUROZNA VEČER

VELIKA FOTOGALERIJA ZVIJEZDA NA ZLATNOM STUDIJU Rozga zablistala u crvenom, Severina došla sa suprugom

 
Jelena Rozga, Igor Kojić i Severina, Marijana Batinić
 Tomislav Kristo, Damir Krajac / CROPIX

Najveće hrvatske zvijezde u petak navečer došle su uveličati spektakularnu dodjelu medijske nagrade Zlatni Studio, koju ste mogli pratiti i u izravnom prijenosu na HTV-u.

- Ja sam prije svega sretna što sam tu i što ću vidjeti ljude koje dugo nisam vidjela. Zahvaljujem se svima koji su zajedno sa mnom napravili jednu predivnu turneju. Otkad sam se prvi put popela na pozornicu, sve sam radila s ljubavlju, do dana današnjeg, s ljubavlju se može napraviti puno toga...

Mislim da su nagrade stvarno jako dobre kao poticaj mladim izvođačima na početku karijere, ali smatram da najveći poticaj treba biti isključivo ljubav prema glazbi i prema onome što radiš. Imam sreće jer se bavim onime što najviše volim i uživam u tome - rekla nam je Severina prije samog početka dodjele nagrada.

Za ovogodišnji Zlatni Studio nominirana je i Mojmira Pastorčić, voditeljica "RTL Direkta".

- Nema ništa bolje nego dobiti nagradu od ljudi koji te gledaju. Šprajc ju je već dvaput osvojio i sretni smo da je tako - kaže omiljeno TV lice, a osvrnula se i na zdravstveno stanje kolege Zorana Šprajca koji se uskoro vraća na posao nakon što je doživio infarkt.

- Izgleda dobro, puno hoda po šumi sa psom, zdravo jede, rekao je da jede puno badema, palamide, plave ribe... I ne puši, što je jako dobro - izjavila je Mojmira pa kroz smijeh zaključila: "Šprajc nosi kipiće doma, ja sve strgam, meni se to ne smije davati".

FOTOGALERIJA: Dodjela nagrade Zlatni Studio

Za pobjedu u kategoriji za grupu godine borit će se i Opća opasnost.

- Drago nam je što smo nominirani. Kao i svaki put do sad, rad se isplatio, kao i trud. Očekujemo pobjedu! - rekao nam je odlično raspoloženi frontmen benda Pero Galić.

FOTOGALERIJA: Zvijezde dolaze na dodjelu nagrade Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 04:27