PRIVATNI BIZNIS

VELIKI PREOKRET STEFANY HOHNJEC Bivša Miss sporta i manekenka posvetila se najvećoj ljubavi, danas živi nekim drugim životom

 
 Instagram

Bivša manekenka Stefani Hohnjec već dulji niz godina živi životom daleko od medija i javnosti i posvetila se svojoj najvećoj ljubavi - ritmičkoj gimnastici. Stefani je bila Miss sporta 2004. godine kad se profesionalno još bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Potom je godinama nosila revije mnogih zvučnih imena hrvatske modne industrije, a sad je konačno ‘došla na svoje’.

Ostvarila je svoj dugogodišnji plan i otvorila je klub ritmičke gimnastike. Kako je u rujnu ispričala za tportal: ‘Nakon povratka iz Kine, u kojoj sam u Pekingu radila u privatnoj sportskoj akademiji, s djecom predškolskog i školskog uzrasta, po povratku u Hrvatsku zaposlila sam se u struci u jednoj firmi, u kojoj sam dvije godine radila kao menadžer za marketing i prodaju. Zatim sam počela rad u gimnastičkim klubovima i upisala Stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U roku od godinu dana odlučila sam pokrenuti svoju školu ritmike i započeti s onime što volim te sam otvorila Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec na lokacijama u Velikoj Gorici i Zagrebu.’

Gumigumi##ponosna#

A post shared by Stefany Hohnjec Privatno (@stefanyhohnjec) on

Ako je suditi prema njezinom profilu na Instagramu, Hohnjec trenutno živi svoj san. O ljubavnom životu ne želi govoriti, no mir je pronašla u vjeri.

Čini se da Stefany živi ispunjenijim i zdravijim životom jer izgleda bolje nego ikad, a ako ništa drugo o tome svjedoče iskreni osmjesi na njezinom Instagram profilu.

Happa#happy#happytime#training#

A post shared by Stefany Hohnjec Privatno (@stefanyhohnjec) on

Maja ceka i vejika ceka...

A post shared by Stefany Hohnjec Privatno (@stefanyhohnjec) on

Mjesec u mojim rukama...

A post shared by Stefany Hohnjec Privatno (@stefanyhohnjec) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:52