NOVI STUDIO

VIDEO: DANIELA TRBOVIĆ PROGOVORILA O SVOM NOVOM PROJEKTU KOJI KREĆE ZA MANJE OD MJESEC DANA 'To je format koji u svijetu uglavnom vode muškarci'

    AUTOR:
    • Tina Premec,
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.09.2019. u 16:01

Zagreb, 030919.
Studio Hanza media.
Danijela Trbovic, voditeljica na HRT-u.
Tema: Izvanskolske aktivnosti.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX

Daniela Trbović

 

Među uzdanicama ovojesenske sheme Hrvatske televizije novi je talk show koji će voditi Daniela Trbović. Starta u petak 4. listopada u 21.30 sati na Prvom programu, a zbog termina i sadržaja Trbović ga opisuje kao ‘rani late night show’. 

Dakle uz satiru, ironiju i malo crnog humora, voditeljica će svaki tjedan u emisiji nazvanoj ‘5.com s Danielom’ imati goste koje će rešetati pitanjima. Izbjegavat će političare, jer ionako imaju dovoljno manevarskog prostora u drugim emisijama, malo će pretresti i društvenu zbilju te sve to začiniti glazbom.

- Show će imati i neke karakteristike late nighta jer planiramo stand-up uvod u emisiju. Gosti, njih dvoje-troje, bit će s nama od početka u studiju, nećemo ih uvoditi postupno. Imamo i svoj kućni bend koji je okupio i vodi Ante Gelo pa ako nam je gost glazbenik, onda će i on izvesti neku svoju pjesmu, ali u jednom potpuno novom aranžmanu. Bit će to jedan prepoznatljiv rukopis emisije, a kada nam gost ne bude glazbenik, imat ćemo neke mlade ljude kojima će emisija biti prilika za afirmaciju. Uz minimalno dva glazbena broja, zamislili smo i rubrike i igre za goste s obzirom na ti da emisije traje 50 minuta. Osnova showa je razgovor, ali opet da samo ne sjedimo i ne razgovaramo, nastojat ćemo goste pokazati i u jednom malo drugačijem svjetlu - referira žustro Daniela Trbović.

 

Ekipa emisije osmislila je 12 igra, od različitih igra riječi do karaoka, ovisno o afinitetima gostiju i u čemu su sve spremni sudjelovati. A što se tiče rubrika, njih je osmislio mlađi dio tima (imaju do 30 godina), pripadnici generacije YouTubea i društvenih mreža.

CIJELI INTERVJU S DANIELOM TRBOVIĆ MOŽETE PROČITATI U NOVOM STUDIJU

Od ostalih tema izdvajamo:

'GOSPODARICA ZLA 2': Michelle Pfeiffer u novom nastavku

MAJA CIGLENEČKI: Nova voditeljica u 'Dobro jutro, Hrvatska'

KSENIJA PAJIĆ: Ispovijest uoči uloge u predstavi ‘Malograđani’

MEGASPECIJAL: Sve o sapunicama i serijama na našim TV programima

Hanza Media
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo