STUDIO

VIDEO: DORIS SE UOČI SPEKTAKLA U ARENI PRISJETILA VELIKE OBLJETNICE 'Opet na pozornici Eurosonga? Ne!'

 
 CROPIX

Koncert koji se (pre)dugo čekao dogodit će se 30. studenoga. Tog će dana Doris Dragović prvi put stati na pozornicu zagrebačke Arene. No, ulaznica za koncert jedne od naših najvećih glazbenih diva - čije su pjesme “Ovo je naša krv”, “Marija Magdalena”, “Malo mi za sriću triba”... odavno postale evergrini - više nema ni za lijek. Rasprodane su još u rujnu.

Kako se osjeća umjetnik kad shvati da je čak dva mjeseca prije zakazanog nastupa rasprodao sve ulaznice za koncert?

- Lijepo je to čuti, no koliko je tko i čega rasprodao, više je trgovačko pitanje. Osobno, dira me potreba ljudi za nečim lijepim, pa makar to bila i ja. Već sam puno puta pričala o obvezi i odgovornosti koju donose veliki koncerti. To je ono što živi u meni do zadnje sekunde, do pred izlaska na pozornicu - rekla je Doris Dragović koja je u razgovoru za Studi o progovorila o pripremama za koncert, ali i o suradnji s Ivanom Huljićem.

Također, Doris je otkrila da je njezin suprug Mario Budimir puno bolje nakon zdravstvenih problema, a nije propustila se sjetiti dvadesete obljetnice pojavljivanja na Eurosongu s neponovljivom 'Mariom Magdalenom'.

- Boravak u Izraelu bio je kao odlazak doma, iako sam tada tamo bila prvi put. No… to je neka druga priča, kao što je Eurosong neka treća. Sve što se tamo odvijalo, bilo je u strogim okvirima discipline. Dnevne obveze bile su definirane do u minutu, a to je istovremeno bilo opterećenje - do ruba fizičkog napora. No, kad je čovjek zaljubljen u pjesmu i s njome živi, izvuče iz sebe ono što nije ni znao da postoji. Izrael je bio predivno i moćno iskustvo!

Ima li šanse da vas jednom u budućnosti ponovo vidimo na pozornici Eurosonga?

- Ne.

U NOVOM STUDIJU MOŽETE JOŠ ČITATI

Mišo Kovač - moja top-lista pjevača i savjeti kćeri

‘Madame Butterfly’ u HNK - Stjepan Franetović i Valentina Fijačko Kobić

Rene Medvešek o Ivici Kičmanoviću i sinu Fabijanu

Megaspecijal - sve o sapunicama i serijama na našim TV programima

Novo lice -glumica Ana Uršula Najev

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:24