KRUNA TURNEJE

VIDEO, FOTO: KONCERT ZA PAMĆENJE NA ŠALATI Goran Bare sjajnim albumom 'Nuspojave' oduševio poklonike i prošao kroz 35 godina muzičke karijere

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 01.06.2019. u 23:28

Zagreb, 010619.
Goran Bare koncertom na zagrebackoj Salati slavi 30 godina rokerske karijere.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

 

Na prepunoj zagrebačkoj Šalati Goran Bare sa svojim Majkama večeras je održao koncert za pamćenje. Karizmatični glazbenik je kao krunu turneje izabrao sjajni rock album godine ‘Nuspojave’, a praćen orkestrom od dvadeset i pet glazbenika i zborom publike glazbeno je ‘prošetao’ kroz trideset i pet godina svoje muzičke karijere.

Na Šalati je spektakularno bilo i u produkcijskom smislu, jer je za Baretov koncert bila postavljena pozornica s dvije razine u 3D verziji, a prema publici je vodila i šetnica kako bi glazbenik imao što prisniji odnos sa svojim obožavateljima.

 

- U ovaj koncert uložio sam najbolje od sebe. Ni sam ne znam koliko sam pokusa održao da bi sve na kraju sve zvučalo i bilo savršeno. Uložio sam u ovo sve što treba i ni u jednom trenutku nisam se opterećivao time koliko će tisuća ljudi doći na Šalatu. Jedino sam želio da na kraju večeri, kad koncert završi, budem ponosan.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo