DAN DE

VIDEO: ISPOVIJEST DANCE LEGENDE 'Ostala sam bez novca, propustila sam velike šanse. Operirala sam nos, skoro sam se ubila poslije. To nisam bila ja'

 
 Biljana Blivajs / CROPIX

U posljednjoj epizodi Dana De ugostili smo legendarnu dancericu 90-ih tj. Elu Jantoš ili Elu ‘Iza Ponoći’, kako se voli našaliti da će promijeniti prezime.

Ela i danas neumorno nastupa, kako samostalno tako i s Mineom i I. Bee, na dance partijima koji su još uvijek jako popularni.

Ela se u Danu De prisjetila svojih početaka. Ispričala nam je što su joj dečki iz Colonije nudili i kakav je poziv nakon toga uslijedio kada je u pitanju inozemno tržište. Osvrnula se i na suradnju s menadžerom 90-ih s kojim danas ne razgovara.

Pjevačica je imala teško djetinjstvo i odrastanje pa je samo za Jutarnji ispričala kako je to kao dijete podnosila. Manje je poznato da je bila i u vojsci, a nakon vojske krenula je dance era i punjenje disko klubova i dvorana.

Zagreb, 091219.
Klub Boogaloo.
Show Dan De s Danijelom Delaleom i Marinelom Jantos.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX

Ova osebujna showbizerica je i samohrana majka, porazgovarali smo s njom o majčinstvu i o nekim unutarnjim borbama koje vodi. Iskreno je priznala da je za vrijeme najveće slave operirala nos iz estetskih razloga, a nakon toga požalila.

Veliku dramu je imala nakon operacije, a kakvu točnu ispričala je za Dan De. Otkrila nam je i ima li nekog specijalnog trenutno u životu te kako se brani od obožavatelja na društvenim mrežama.

Jantoš u mjesecima kada nema gaža svoj kućni budžet nadoknađuje u Engleskoj gdje radi kao njegovateljica. Elu u naredno vrijeme možete vidjeti i zaplesati s njom 13.12 u Zagrebu, 15.12 u Osijeku s Ivanom Banfić i Mineom, 20.12 u Vukovaru, 31.12 u Karlovcu na gradskom trgu, 14.02 Antivalentinovu u Zagrebu i 22.02 u Prelogu opet s Ivanom Banfić i Mineom.

Zanimljiv i potresan intervju s legendarnom Elom ‘Iza Ponoći’ pogledajte u videu ispod teksta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:50