EKSPLOZIVNA ISPOVIJEST

VIDEO: NOVA SEZONA DANA DE - NIKAD OTKRIVENE TAJNE Tajči prvi put progovara: 'Silovana sam prije slave. Mrzila sam sebe'

 Dan De Jutarnji list

Jedna od najvećih pop ikona 90-tih Tatjana Matejaš Cameron, znana kao Tajči, ekskluzivno je ekipu Dana De primila na luksuzni jedrenjak 'MC Paradise'. Jedrenjak je poprište “Retreat&Sea Cruisea”.

Polaznici kroz sedam dana obilaze brojne hrvatske gradove, meditiraju, uživaju u vrhunskoj hrani i slušaju Tajčine motivacijske govore.

Najveću zvijezdu 90-tih 'suočili' smo s mišljenjem jednog dijela javnosti kako se radi o opasnom 'new age' projektu i da je glavna svrha zaraditi.

- Poštujem svačije mišljenje, no ljudi nemaju dovoljno informacija kada se o mom krstarenju radi pa nastaju takva mišljenja.

Glazbenica s američkom adresom navodi kako ona nije liječnik niti se tako predstavlja, a kada primijeti da je netko u stanju da mu je potreban odmah reagira i uputi ga da se svakako javi svom doktoru.

Brojne traume obilježile su Tajčin život, od te lutkice zatvorene u garderobe koju je s vremenom zamrzila pa se opet vratila iskonskoj Tajči, do smrti oca i muža, ali i silovanja u tinejdžerskoj dobi.

- Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije slave, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Nikome zbog toga nisam o tome htjela govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi.

Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi.

- Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim.

Majka Štefica često putuje u Ameriku i za nju voli reći da je svjetska žena, no smrt oca ju je slomila.

- Tatina smrt me jako pogodila, u fazi kad mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Kad je tata umro, skroz sam, baš sam pukla, krahirala. Dugo sam se liječila, šest, sedam godina.

Otkriva i kako je za vrijeme bolesti supruga čitavo vrijeme vjerovala u čudo, ali i što se događa u životu bračnog para kada znaju da im je ostalo još tjedan dana zajedničkog života. Ispričala nam je i kako su se borili za brak u doba velike krize kada su čak neko vrijeme bili i razdvojeni.

U prvoj epizodi druge sezone Dana De, Tatjana je ekskluzivno ispričala kako je izgledao posljednji razgovor sa Zrinkom Tutićem koji se svim silama 'borio' da Tajči ostane.

- Ajde, dat ću ti još jednu priliku, nemoj otići, sve će biti O.K, ali ako stvarno ideš, Severina čeka na drugoj liniji, ako ideš, ja je zovem, ima tvoje mjesto, ispričala je Tajči.

Tajči je uvijek za ljubav, a ekipi našeg web showa otkrila je i postoji li netko poseban trenutno u njezinu životu. Ovo je samo mali dio intervjua, a što nam je još otkrila pogledajte u prvoj epizodi Dana De u priloženom videu. Dan De možete pratiti svakog četvrtka u podne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:08