HRVATSKA PJEVA

VIDEO: NOVI EKSKLUZIVNI KONCERT NA PORTALU JUTARNJI.HR Ante Gelo i Damir Urban svirali uoči dodjele Porina

 
 YouTube Screenshot

Petak je dan za novu glazbenu poslasticu, online koncert 'Hrvatska pjeva', a u dnevni boravak su se ovoga puta udobno smjestili Riječanin Damir Urban i gitarist Ante Gelo i to neposredno prije dodjele strukovnih diskograskih nagrada Porin za koji ovaj glazbenik upravo uz Gelu ima i najviše nominacija.

Neke od njih dijele zajedno, a plod je to suradnje na albumu "Live at Lisinski" koji su upriličili sa Zagrebačkom filharmonijom.

O čemu će pričati i što planiraju muzicirati pitali smo uoči koncerta Urbana.

- Vrtit ćemo sve što nam padne napamet od mojih početaka pa sve do onih najnovijih. Neke pjesme su mi užasno drage dok ih stvaram, a onda kad izađu iz mene, stanu pred publiku, počnu me nervirati. Ali ne sve. To svakako nije slučaj sa svim pjesmama, svakako jedna od njih je ‘Iskra’, reći će Riječanin koji iza sebe ima bogatu glazbenu biografiju. Gelo i ja proći ćemo uz svirku i priču sve i svašta - najavljuje Damir koji će i sebe i publiku prisjetiti kako su nastajale neke njegove pjesme i u kojim ih je sve situacijama stvarao.

A da se dečki spremaju odličan session možete se uvjeriti od 18 sati, a sve uz podršku naših sponzora - Hrvatskog telekoma, Podravke i Huaweija.

Slušamo se i gledamo preko portala Jutarnji.hr, Facebooka ili pak HT-ova MAX TV-a ili MAX TV2GO.

Fantastičan zvuk uz Huawei tablet

Online koncerte sada možete u svakom trenutku pratiti i iz ruku. HUAWEI MatePad Pro tablet opremljen je sustavom od 4 zvučnika i 4 kanala, a uz genijalan Harman Kardon® Audio uživat ćete u bogatim akustičnim detaljima i snažnim zvučnim mogućnostima. Dugotajna baterija pobrinut će se da u omiljenom sadržaju uživate satima bez opterećenja.

Huawei

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:13