'HRVATSKA PJEVA' NA JUTARNJI.HR

VIDEO: POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI KONCERT: ANTE GELO FT. PETAR GRAŠO Jutarnji vam donosi jedinstveni glazbeni online projekt

 
Petar Grašo i Ante Gelo
 Screenshot

U sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt “Hrvatska pjeva” u sklopu kojeg će putem web stranice Jutarnji.hr, Facebook prijenosa te HT-ova MaxTV-a i MaxTV To Go donijeti glazbu u baš svaki dom - i to ekskluzivne koncerte najpopularnijih domaćih glazbenika. Projekt će se održati zahvaljujući sponzorima Hrvatskom telekomu i Podravki.

Čitatelji Jutarnjeg lista putem online prijenosa svakog ponedjeljka i petka tako će se sa svojim omiljenim glazbenicima i njihovim pjesmama moći družiti i zajedno zapjevati. Koncerti će se emitirati iz domova naših muzičara, prijatelja glasovitog gitarista, skladatelja, muzičkog producenta i aranžera Ante Gele, s kojim su svi oni dosad nastupali na velikim pozornicama. No u sklopu projekta “Hrvatska pjeva’” glazbenici će nastupati u intimnoj atmosferi, u svojim domovima, uz čašicu dobrog vina, s puno sjajnih pjesama...

Projekt “Hrvatska pjeva” u ponedjeljak 20. travnja s početkom u 20 sati iz svog dnevnog boravka otvara Petar Grašo koji će zapjevati u pratnji dugogodišnjeg prijatelja Ante Gele, s kojim je zapjevao i na jednom od svojih zadnjih nastupa održanog prije negoli je svijet poharao koronavirus. Petar je, naime, 6. ožujka nakon velikog koncerta u dvorani u Čakovcu pohitao put Zagreba, na tulum u povodu treće dodjele Zlatnog Studija, na kojoj je pobijedio u kategorijama Pjevač godine i Hit godine.

Grašo, koji je naš dosadašnji rekorder u nagradama Zlatnog Studija, na tulumu Jutarnjeg lista s Gelom i raspoloženim pratećim vokalima Danijelom Trbović, Matijom Vuicom, Zoricom Kondžom, Markom Toljom, Jankom Popovićem Volarićem..., izveo je neke od svojih najvećih hitova poput “Moje zlato”, “Ako te pitaju”, “Voli me”...

- Volio bih da se stekne dojam da smo svi zajedno na okupu, na nekoj dobroj zabavi, lijepom tulumu, da se svi osjećamo kao jedna velika obitelj - kaže nam Petar Grašo.

- Ovo što će se u ponedjeljak zbiti bit će nešto što ni sam nisam nikad dosad probao, jer ja ću za klavirom svirati i pjevati iz svog splitskog dnevnog boravka, a iz svoje zagrebačke sobe na gitari će me pratiti Gelo - rekao je popularni Grašo.

Pozvao je svoje vjerne obožavatelje da si uoči nastupa natoče čašu dobrog vina, razmaknu namještaj u svojim sobama te svi skupa s njima zaplešu i zapjevaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57