NOVI STUDIO

VIDEO: RENE BITORAJAC BEZ DLAKE NA JEZIKU PROGOVORIO O SVOM ODLASKU IZ HIT SHOWA NOVE TV 'Jednostavno, sve je puklo zbog jednog čovjeka...'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Nakon što je punih deset godina s Igorom Mešinom bio uigrani, a publici omiljeni, voditeljski dvojac s Nove TV, Rene Bitorajac, barem zasad, oprostio se s voditeljskom ulogom.

Danima se nagađalo koji su razlozi njegova odlaska, a dodatno su ulje na vatru dolile i nepromišljene izjave njegova nasljednika u showu Supertalent Frane Ridjana.

Poznat po svojoj iskrenosti i britkom jeziku, za Studio je otvoreno progovorio o pozadini svoje odluke, ali i najavio brojne nove projekte.

- Ispalo je da smo Mešin i ja na 10. godišnjicu našeg zajedničkog voditeljskog posla napravili kazališni show “Idemo uživo”, ali i prekinuli suradnju. Ali, prije svega, to nije bila odluka. Jednostavno, s Novom TV, točnije jednim čovjekom na njoj, nisam postigao dogovor oko uvjeta za novu sezonu i prekinuli smo suradnju na Supertalentu. Slobodan sam umjetnik, dogovaram se od projekta do projekta i u principu to je česta i normalna poslovna pojava. Ova je promjena jače odjeknula u javnosti zato što je bila riječ o dugogodišnjoj suradnji i brojnim pozitivnim komentarima na Igorov i moj stil vođenja - objašnjava Bitorajac koji je u novom Studiju bez dlake na jeziku opisao svoj razgovor s direktorom Nove TV...

Osim razgovora s Reneom Bitorajcem, novi broj Studija donosi:

- razgovor s glavnim urednikom HRT-a Brunom Kovačevićem

- Marija Mikulić o svojoj ulozi u filmu 'General'

- Ante Gelo nakon turneje po Kini

- novi intendant splitskog HNK Srećko Šestan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:25