POPULARNA PRODAVAČICA

VIDEO: VRATILA SE KRISTINA MANDARINA Omiljene agrume iz doline Neretve prodaje na novoj lokaciji, a Milan Bandić spremno joj je pozirao za fotografiju

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.10.2019. u 13:17

Zvonimir Jurčić/Screenshot

 

Rabljanka Kristina Penava (20) opet prodaje mandarine. Djevojka koju su mediji prozvali Kristina Mandarina preko noći je postala popularna zahvaljujući angažmanu na radnom mjestu prodavačice na štandu mandarina OPG-a Ćelić uz Staru Samoborsku cestu, a ovaj vikend prodaje mandarine na novoj lokaciji.

Angažirana je na štandu mandarina u King Cross Jankomiru, a preko svog Instagram profila, pozvala je svoje fanove da dođu.

- Očekujem vas u što većem broju, napisala je Kristina, koja ima 54,600 pratitelja na toj društvenoj mreži.

Najpoznatija domaća prodavačica omiljenih agruma iz doline Neretve u subotu je nakratko susrela i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je spremno prihvatio njezinu molbu da pozira s njezinim kolegom radi fotografiranja.

Mlada djevojka vrlo rado se prihvatila uloge fotografa i kolegu snimila mobitelom s prvim čovjekom Zagreba.

 

Inače, prije nekoliko dana Kristina je na Instagramu objavila da je zbog velikog interesa i upita medija uzela "par dana odmora". Naime, vijest o Kristini Mandarini pronijela se brzinom munje prije desetak dana po društvenim mrežama. Štand s neretvanskim mandarinama smješten uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju na vrlo frekventnom mjestu blizu rotora i nedaleko mosta koji ga spaja sa Zagrebom, bilo je najpopularnije mjesto na kojem su stajali vozači koji su se zateknu u blizini, pa se tako u tom smjeru zaputila i ekipa Autokluba.

FOTOGALERIJA: Kristina Mandarina prodaje mandarine na novoj lokaciji

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo