SARA VULINOVIĆ ZLATAN

ZANOSNA HRVATSKA MANEKENKA ZBOG KOJE SE TALIJANI RUŠE U NESVIJEST ODUŠEVILA U TRAILERU ZA POPULARNU SERIJU 'Lijepa naša mi je premala'

 

Uz papu u speedo gaćicama na pješčanoj plaži stoji i jedna lijepa Hrvatica. Nosi plavo-rozi bikini. U jednoj ruci drži reket, a u drugoj sunčane naočale koje je skinula kako bi bacila oko na zgodnog papu u bijelim kupaćim gaćama.

Doista, papa nikad nije bio toliko seksi kao u svijetu modernog papinstva nagrađivanog autora, Talijana Paola Sorrentina. Nakon “Mladog pape” stigao je i “Novi papa” opet s Judeom Lawom u naslovnoj ulozi, a uz njega u foršpanu za novu HBO-ovu seriju pojavila se Sara Vulinović Zlatan, rođena Šibenčanka. Osobno ju je odabrao redatelj Paolo Sorrentino s kojim se fotografirala, a jedan dan na setu provela je sa slavnim Judeom Lawom.

Hrvatski mediji o Sari su se raspisali nakon trailera u kojem je Šibenčanka zabljesnula uz Judea Lawa

- Do suradnje je došlo preko moje agencije Select Models iz Milana, a na castingu me odabrao sam Sorrentino. Snimanje je potrajalo jedan cijeli dan, a odvilo se u Veneciji.

Ja i druga cura iz agencije imale smo čast da se šminkamo u istoj prostoriji s Judeom, ali se zbog pravila produkcije nismo smjele fotografirati s njim - rekla nam je 31-godišnja Sara.

Nije glumica

Serija ima deset epizoda i ovog puta u akciji su dva pape. Uz Lawa koji nakon HBO-ovog hita “Mladi papa” nastavlja svoju ulogu, kao drugi papa pojavljuje se John Malkovich, dok epizodne uloge imaju Sharon Stone i Marilyn Manson.

Naša Sara, pak, nema epizodne uloge, već samo pozira u foršpanu. No, gluma joj ionako nije u fokusu, iako se dosad znala pojaviti u reklamama, a očarala je Talijane i u popularnom TV showu “Ciao Darwin” gdje je u jednoj emisiji bila prezenterica. Njen je izlazak na set izazvao pomutnju u publici, a neki od gledatelja su i teatralno pali u nesvijest.

Dio publike teatralno se onesvijestio kad je gostovala u “Ciao Darwin”

Sara je primarno model i već više od 10 godina živi u Milanu, prijestolnici mode. Odnedavno je i osobna trenerica.

- Manekenstvo je sada malo palo u drugi plan, više sam fokusirana na fitness biznis. Imam teretanu u kojoj treniram četiri puta tjedno funkcionalne treninge. Zasad držim treninge bliskim osobama, dečku i prijateljima, ali još nemam klijente, pripremam se i to je u planu - rekla nam je Sara koja vitku figuru duguje napornim treninzima, no ipak, ponekad posustane, kako je otkrila ranije.

- Slaba sam na talijansku kuhinju, pogotovo pizzu! Kad jedem ugljikohidrate, nastojim jesti one zdrave: integralnu ili kamut pastu, pizzu i brašno. Ne prakticiram ritam prehrane po kojemu se šest dana jede samo zdravo, a sedmi dan se ‘vara’. Balans je u prehrani, uz redovito vježbanje, dovoljan.

Ako doručkujem zdravo, za ručak ću pojesti pastu, a za večeru nešto zdravije, laganije. I obrnuto. Ako mi se jede slatko više puta u tjednu, neću se ograničavati, ali neću se ni ‘ubiti’ u šećeru! A i uvijek postoji opcija s tamnom čokoladom - smije se Sara.

Miss Hrvatske

Okidač za njenu karijeru manekenke svakako je, kaže, bilo natjecanje za Miss Hrvatske 2008. godine kada je proglašena prvom pratiljom, a bila je i miss fotogeničnosti.

- U Milano nisam došla graditi karijeru. U međuvremenu mi je manekenska karijera postala samo dodatni način zarade. Našla sam se u nekim drugim poslovima, za koje mi je Milano izvrsna baza. U Hrvatskoj se nisam vidjela jer mi se činila premalom, a Italija je blizu Šibenika i teritorij mi je dosta poznat. K tome, i moja sestra Dolores živi blizu, u sat vremena udaljenom Comu - otkrila nam je Sara, koja je na zagrebačkom VERN-u završila odnose s javnošću.

U Hrvatsku dolazi barem pet puta godišnje, kaže, tu su joj obitelj i prijatelji. No, dom joj je Italija, Milano - talijanska metropola glamura.

- Povratak u Hrvatsku je svakako opcija, ali nekako sam navikla na standard koji pruža Italija, ne znam kako bih funkcionirala u Hrvatskoj - priznaje Sara. U slobodno vrijeme, kada nije na pisti, ispred fotoobjektiva ili u teretani, voli šetati Milanom, rado se uputi u muzej ili galeriju, a uvijek nađe vremena za druženje s prijateljicama i, naravno, dečkom.

Za to vrijeme nastanu i fotografije na kojima joj mnogi zavide gledajući Instagram profil na kojem je prati više od 35 tisuća ljudi.

Stoga, u slobodno vrijeme, Sara je ujedno i influencerica.

Ugledni dečko

- Trenutačno Instagram doživljavam vrlo olako, iako sam imala fazu kada sam baš bila posvećena feedu i novim fotografijama. Sada to više radim za sebe - rekla nam je Sara koja je već duže vrijeme u vezi s Thomasom Flaimom, osnivačem brenda luksuznih cipela Thomas Neuman s kojim živi u Milanu, gdje zbog atraktivnog izgleda Saru i Thomasa, rodom iz Južnog Tirola, blizu Austrije, često proglašavaju jednim od najbolje odjevenih parova.

Sara je u dužoj vezi s Thomasom Flaimom, osnivačem brenda luksuznih cipela Thomas Neuman, a par živi u MIlanu. Za njega kaže da je pravi dalmatinski zet i da mu se sviđa kad ljetuju u Hrvatskoj.O braku zasad ne razmišljaju

- S Thomasom sam već pet godina u vezi i zasad ne planiramo budućnost, uživamo zajedno - rekla nam je Sara.

- Odrastao je u malom gradu, okružen prirodom. Zato je za njega Hrvatska idealna zemlja. Pogotovo Dalmacija i Šibenik. Najviše, dakako, uživa ljeti. Tu se već udomaćio - rekla je Sara ranije medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 22:46