KRALJ LJUBAVI

ZAVRŠEN SLATKI ŽIVOT PODUZETNIKA I SPLITSKE MANEKENKE Razvod nakon samo godinu dana i četiri mjeseca!

 
Mia i Dragan Jurilj
 Ronald Gorsic / CROPIX

Dragan i Mia Jurilj, koji su se vjenčali u travnju prošle godine u bajkovitom Maroku, razveli su se prije mjesec dana, piše Story.hr.

- Obavještavamo vas da smo prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', izjavila je 24-godišnja Mia, sada opet Franić, za Story.hr.

Mia trenutno odmara u Splitu, a čim se vrati u Zagreb, planira se vratiti fakultetskim obavezama na studiju ekonomije poduzetništva na Vernu, te se ponovno posvetiti svojoj staroj ljubavi - manekenstvu.

Poznati oduzetnik i nekadašnji taekwondoaš u tajnosti se oženio bivšom manekenkom Mijom Franić u Marakešu, a sudeći po fotografijama koje su objavljivali na društvenim mrežama živjeli su pravu bajku. Prošloga ljeta zaputili su se u Singapur i na Tajland odakle su slali idilične fotografije. Prije toga su uživali u Istanbulu.

Prije nekoliko dana Mia je objavila fotografije iz Splita. Pohvalila se zavidnom linijom i glamuroznim stylingom sa atraktivnih lokacija rodnoga grada.

Prije Mije, Dragan Jurilj bio je u dugogodišnjem braku s bivšom manekenkom Sunčicom Lalić, s kojom ima sina Ariena.

Zagreb, 071017.
Pocetak nove sezone programa Lisinski subotom u KD Vatroslav Lisinski.
Na fotografiji: Dragan Jurilj i Mija Franjic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 10:21