PLANET LILLE SHOW

ŽELITE LI DUET SA JEDNOM OD NAJVEĆIH HRVATSKIH GLAZBENIH ZVIJEZDA? Svi imate šanse, Lidija Bačić pokreće prvi neovisni talent show

 

Želite li duet sa ženom čije su hit pjesme fanovi više od sto milijuna puta pogledali na YouTubeu?

Ništa lakše, čini se.

Lidija Bačić pokreće prvi neovisni talent show na svom YouTube kanalu. Zvat će se Planet Lille Show, a natječaj počinje već sutra. Projekt ekskluzivno najavljuje za Jutarnji list.

- Pobjednik će dobiti priliku da sa mnom snimi duet, pjesmu i spot - ekskluzivno nam je otkrila atraktivna 32-godišnja Splićanka koja je pravi poduzetni mastermind.

Još i kriptovaluta

Već svi znaju da Lidija ima i stas i glas, a njezin poduzetnički duh prodrmao je svijet domaće estrade kada je prije manje od dva mjeseca za magazin Magnum otkrila da pokreće vlastitu kriptovalutu - Lillecoin, koju će njezini fanovi uskoro moći početi zarađivati, stoga nikoga ne treba čuditi da Lidija vješto smišlja nove ideje. Štoviše, prva je u svijetu koja pokreće vlastiti neovisni talent show pa kaže da će razmisliti da i zakonski zaštiti svoju ideju.

- Budući da sam i sama sudjelovala u raznim talent showovima, znam kako stvari funkcioniraju i želim pomoći mladim glazbenim nadama da ostvare svoj san i započnu svoju karijeru. Kod većine talent showova problem je u tome što se televizije ne brinu za pobjednike, a sve obećavane suradnje i uspjesi uglavnom propadnu. Kada stane show, za te ljude nema dalje. A nakon finalne završnice Planet Lille Showa za pobjednike tek počinje prava zabava - otkriva nam popularna Lille koja će jednom sretniku ili sretnici osigurati lijep početak karijere.

A evo i kako će sve funkcionirati!

Karlovac, 250817.
U Karlovcu je zapoceo najveci i najstariji hrvatski festival piva, Dani piva Karlovac. Manifestacija je zapocela velikom povorkom koja je krenula s Trga bana Josipa Jelacica. Prvog dana pivske feste mnogobrojne posjetitelje na glavnoj pozornici zabavljala je Lidija Bacic.
Na fotografiji: Koncert Lidije Bacic. 
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / CROPIX
Koncert Lidije Bačić

Zainteresirani se trebaju prijaviti na Planet Lille Show svojom snimkom bilo koje omiljene pjesme. Verzija može biti a capella ili uz glazbenu pratnju, kako želite. Snimke se već od sutra mogu slati u privatne poruke na Lidijine službene Instagram i Facebook profile ili, pak, na njezin mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a zatim će stručni žiri odabrati najbolje. Stalni članovi žirija bit će Lidija te njezin producent i menadžer Fayo, a drugih dvoje članova žirija će se mijenjati. Žiri će ukupno odabrati od 40 do 60 ljudi koji će se natjecati u Planet Lille Showu.

U vlastitoj produkciji snimat će se četiri emisije za YouTube s po 10 do 15 natjecatelja, od kojih će žiri svaki put odabrati samo jednog pobjednika. Na kraju četiri pobjednika, po svaki iz jedne emisije, borit će se za pobjedu i duet s Lidijom Bačić u finalnoj, petoj emisiji, a svoj sud moći će dati i gledatelji.

Finale u rujnu

Pobjednika koji će s popularnom Lille snimiti duet i spot otkrit će krajem ljeta.

- Pobjednik treba imati dobar glas, scenski nastup i neku posebnu karizmu, odnosno taj faktor koji će nas osvojiti. Ne znam kako drugačije to opisati, jednostavno, tražimo dobrog pjevača - otkrila nam je Lidija kvalitete koje traži kod pobjednika.

Već je sada jasno da će konkurencija biti brojna i napeta jer Lidija na svojim društvenim mrežama ima više od 520 tisuća fanova, a mnogi (ako ne i svi) rado bi s njom podijelili mikrofon.

Inače, Lidija je u fokusu medija posljednji put bila nedavno nakon što je na You Tubeu objavila svoj novi singl “Vino Rumeno” koji je bio duet s grupom Vigor. Pjesma je odmah skočila na prvo mjesto trending liste na najpoznatijem video servisu na svijetu, a dosad ga je pogledalo preko milijun i sto tisuća fanova. Spot za pjesmu režirao je Dario Radusin.

Najpopularnija pjesma Lidije Bačić na Yuu Tubeu i dalje je “Viski” iz 2014 godine. Spot za nju do danas je tamokupio preko 18 milijuna pogleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 02:37