OPORAVAK OD INFARKTA

ZORANA ŠPRAJCA OVE GODINE VIŠE NEĆEMO GLEDATI U RTL DIREKTU Iako se dobro osjeća, striktno se mora držati strogih savjeta svojih doktora

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 14.12.2019. u 16:05

Zagreb, 110219.
Krapinska ulica.
Zoran Sprajc, televizijski novinar i urednik RTL-ove emisije RTL direkt.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Zoran Šprajc

Nitko nije ozdravio od artičoke, ali od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! poručio je poznati voditelj svojim kolegama sa RTL-a

Kako sada stvari stoje, u RTL-ovu Direktu do kraja godine nećemo vidjeti urednika i voditelja Zorana Šprajca, koji se na kućnoj njezi oporavlja od infarkta. Podsjetimo, svoj drugi infarkt poznati je novinar doživio 23. studenoga, a operiran je u zagrebačkoj Kliničkoj Bolnici Dubrava. Tamo su mu ugradili stent, odnosno proširili sužene krvne žile srca.

Uz to, prije šest godina dijagnosticiran mu je blagi infarkt, nakon čega su mu prvi put ugradili stent. Tada je bio hospitaliziran oko dva tjedna. Šprajc se sada, doznajemo od njegovih bliskih prijatelja, dobro osjeća, no prema liječničkim naredbama mora izbjegavati stres, naprezanje i živciranje te paziti na prehranu. O tome je nedavno i sam progovorio, kada je na Instagramu napisao:

- Dođem doma s fitnessa (bez brige, samo šetnja trakom) i zateknem košaru prepunu zdravlja, od karfiola do artičoke, od šipka do kelja. Al budimo iskreni, nitko nije ozdravio od artičoke, ali od ljubavi, brige i pažnje bogme jest! Hvala na košari svega toga mojim predragim drugovima i drugaricama, suborcima, kolegama, damama i gospodi, jednim i jedinstvenim RTL-ovcima! Vi ste moje drugo srce - poručio je kolegama Šprajc, dodavši da se na posao vraća čim isprazni košaru, ali i da se boji da će to dugo potrajati.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo