POLITIKA NA PISTI

Đurđa Adlešič okušala se kao manekenka

Reviju su nosile i Iva Mia Erak, Sonja Šarunić, a pojavila se i Jadranka Kosor
 Biljana Gaurina/CROPIX

ZAGREB - Bivša predsjednica HSLS-a i potpredsjednica Vlade RH Đurđa Adlešič u zagrebačkoj Gradskoj kavani sinoć se pokazala u sasvim novom svjetlu. Uspješna političarka se, naime, u zrelim godinama odlučila okušati kao manekenka na modnoj reviji organiziranoj u sklopu humanitarne akcije organizacije “Dora” za stipendiranje učenika i studenata.

U raskošnoj zelenoj haljini poznate dizajnerice Mine Petre, Adlešič je uspješno otvorila reviju, a za svoj je elegantni hod po pisti zaradila gromoglasan pljesak brojnih kolega, koji su se okupili kako bi podržali akciju “Dore”. Po završetku revije, političarka je priznala da se uoči svog prvog manekenskog hoda pred publikom nije osjećala najsigurnije. - Nikada se prije nisam okušala u ovome. Moram priznati da sam imala priličnu tremu i sada vjerujem da manekenski posao nije nimalo jednostavan - komentirala je Adlešić po završetku odlično odrađenog “posla” i dodala kako nema dovoljno vremena da detaljno prati modu.

- Ne koristim usluge modnih stilista, ali mislim da je to vrlo korisno za one koji se bave poslom u kojemu je to potrebno - komentirala je Aldešič, objasnivši kako je ljubičasto-crni kostim Linee Exclusive za humanitarnu večer sama odabrala.

Reviju su, osim štićenica organizacije “Dora”, nosile i druge poznate dame, poput voditeljice Sonje Šarunić te Ive Mije Erak, bivše glasnogovornice Milana Bandića.Gradsku kavanu su posjetili i brojni drugi političari pa tako i premijerka Jadranka Kosor, koja je stigla u pratnji mnogobrojnog osiguranja. Pozivu su se, među ostalima, odazvali i bivši ministar vanjskih poslova dr. Mate Granić te ministar obrazovanja i sporta Radovan Fuchs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:55