PRATI CICU U STOPU

Elvira Kranjčar: Brižna supruga ne propušta niti jednu utakmicu

Elvira Kranjčar putuje sa suprugom Cicom na sve ‘okršaje’ crnogorske reprezentacije da bi mu dala podršku, ali i spriječila da ‘zaviri u čašicu’
 Maja Zlatevska/CROPIX

Zasluge za odlične rezultate nogometne reprezantacije Crne Gore, čiji je izbornik Zlatko “Cico” Kranjčar, kako se priča u nogometnim kuloarima, djelomice pripadaju i njegovoj supruzi Elviri.

Naime, vlasnica galerije ‘Kranjčar’ i majka njihove dvoje djece, kćeri Lane i poznatog nogometaša Nike, navodno je odlučila uzeti stvar u svoje ruke i stati na kraj suprugovim čestim ‘alkoholnim izletima’ tako što ga prati na gotovo svim ‘okršajima’ reprezentacije Crne Gore tijekom aktualnih utakmica za Euro 2012.

Iz istog razloga pridružit će mu se i ovog tjedna u Velikoj Britaniji, gdje reprezentacija uz Cicu putuje na svoju prvu utakmicu na Wembleyju. Njezin je “angažman” navodno potpuno uspješan i Cicu se u posljednje vrijeme sve rjeđe može vidjeti uz “čašicu”.

Da uspješni izbornik voli popiti nije strano, no unatoč tomu Elvira je uvijek pokušavala spasiti njegov obraz koliko god je to moguće. Tako je, primjerice, tijekom njegove iznenadne hospitalizacije na Rebru prošle godine, oštro demantirala navode da je njezin suprug u bolnici završio zbog alkohola te kao razlog navela iscrpljenost zbog posla i vjenčanja njihove kćeri.

Ljubavna priča Zlatka i Elvire Kranjčara seže još iz školskih klupa dok su pohađali istu srednju školu, a vezu koju su započeli 1974. godine okrunuli su brakom nakon pet godina. Starija kći Lana došla je na svijet 1981., a sina Niku dobili su tri godine kasnije, dok su živjeli u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:29