POSLOVNI KRAH

Fani Horvat zatvorila dućan u Kerumovom Jokeru

Od zatvaranja prodavaonice luksuzne talijanske odjeće i kožne galanterije krenula su naklapanja da se Fani i Kerum posvađali
 CROPIX

Misteriozno zatvaranje prodavaonice “Paola Prata” u prizemlju poslovno-trgovačkog centara Joker, otvorene u ožujku ove godine, mnogi su gledali ponajviše kroz prizmu činjenice da je spomenuti brand u Hrvatsku (i to baš u Split) dovela Kerumova nova partnerica Fani Horvat, piše Slobodna Dalmacija.

Tako su od prošlotjednog zatvaranja prodavaonice luksuzne talijanske odjeće i kožne galanterije brzinom požara krenula naklapanja da su se “Fani i Kerum posvađali”, da je započeo Fanin poslovni krah, i slično.

Ono što je izvjesno, međutim, jest da ostali dućani pod paskom mlade poduzetnice u PC-u Joker u Splitu i dalje dobro posluju, uključujući i prodavaonicu obuće i asesoara visoke cjenovne kategorije “Galleria”, također u prizemlju Centra.

U razgovoru s prodavačicama u okolnim prodavaonicama doznajemo da nitko “pojma nema” što se dogodilo i zašto je “Paola rečena Prata” tako brzo napustila Split, no da bi razlog mogao biti nevelik ostvareni promet.

U tvrtki “Zakup” d.o.o., na koju su nas, pak, uputili s infopulta Jokera za podatke o mogućem novom najmoprimcu atraktivnog poslovnog prostora, doznajemo tek da “za sada nisu ovlašteni davati nikakve informacije”.

Uza svu tajnovitost, reklo bi se, recesija ipak uzima svoj danak i u Jokeru. A ako se već poseže dublje u džep, Splićanke će to, prema pokazateljima, radije učiniti zbog cipela negoli “krpica”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 04:18