PONOSNI DO NEBA

FOTO: KAKO SU SLAVILI NAŠI POZNATI Alka se gužvala s ekipom u Splitu, Snježana Mehun već bira kupaći kostim i obećava: 'U nedjelju skačem u fontanu!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.07.2018. u 23:39

INSTAGRAM

Alka Vuica, Donna Vekić, Snježana Mehun s Anteom Kodžoman, Antonija Stupar Jurkin

 

U srijedu navečer od baklji i navijačkih pjesama "gorjeli" su gradovi diljem Hrvatske, a dan poslije "gore" društvene mreže. Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskoga prvenstva i svi imaju nešto za reći, pa i domaće zvijezde.

Feštalo se diljem države, a svoje slavlje s pratiteljima su, među ostalima, podijelile i Alka Vuica te Snježana Mehun.

Vuica je utakmicu odgledala u Splitu, a potom se pridružila hordi navijača koji su uzurpirali Rivu pjevajući i plešući, piše Slobodna Dalmacija

Ni u Zagrebu nije bilo ništa manje živo, ako je suditi prema objavama poduzetnice Mehun. Ona će svoje obećanje ispuniti - Hrvatska je prošla, a ako dobije i Francuze, Sneki će, napisala je, uskočiti u Manduševac, a za taj pothvat već ima i zavidnu kolekciju kupaćih kostima. 

Naše druge poznate dame možda nisu otkrile kako su se proveselile, ali zato su objavama zatrpale Instagram. Sve odreda su ponosne: Nina Badrić čestita izborniku Zlatku Daliću, a Lidija Bačić i Iva Šarić naglašavaju, onima koji to ne znaju, koliko smo malena, ali srčana država.

Antonija Stupar Jurkin nije "bančila", ali zato se rano ujutro "bacila" na plivanje i sportske aktivnosti - naravno, u "kockastome" dresu.

Tony Cetinski bio je u centru zbivanja, u Moskvi, pa se pohvalio i jednim videom te mnoštvom fotografija.

Ni tenisačica Donna Vekić nije odoljela - ako nije njezin prvi sport, obuzeo ju je ponos pa je i ona pozirala u dresu.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo