BIG HAPPY FAMILY

FOTO Ljubav Kostelićeve djece cvjeta. Je li na pomolu vjenčanje?

Žensku utrku na Sljemenu pratili su roditelji Ivičine djevojke Elin, a Janica je izmjenjivala poljupce s dečkom
 Drago Sopta/CROPIX

Sretna obitelj Kostelić u utorak je na Sljemenu bila u punom sastavu. Na ženskoj slalomskoj vožnji, koju je gledalo nekoliko tisuća posjetitelja i navijača, uz Maricu i Antu Kostelića, Janicu i njezinog dečka, Švicarca Daniela Haimerlea , Ivicu i njegovu djevojku, bivšu islandsku skijašicu Elin Margret Arnasdottir, bili su i njezini roditelji.

Svi su vatreno navijali za skijašice, a nakon toga zasigurno zajedno otišli na neko mirnije okupljanje. Hoće li posjeti roditelja i sve otvorenije javno iskazivanje ljubavi naše najtrofejnije skijašice Janice Kostelić, ove godine možda uroditi vjenčanjem, vidjet ćemo.

Stalna podrška

Ivica Kostelić i Elin Margret Arnasdottir u vezi su već nekoliko godina, ona mu je stalna podrška na gotovo svim natjecanjima, ali svoju vezu nastoje sačuvati daleko od očiju javnosti.

- Ne želim mnogo govoriti o privatnom životu jer je Ivica zatvoren u tom pogledu, tako da ću vam samo reći kako smo zajedno nekoliko godina i lijepo nam je - rekla je Elin prošle godine medijima i time potvrdila njihovu zajedničku sreću, nakon što se šuškalo da su prekinuli.

Često je se moglo vidjeti i na kavi s Janicom Kostelić, s kojom se intenzivno druži i postale su prijateljice. Svoju ljubavnu sreću više niti ne krije Janica Kostelić. Dugo se skrivala nakon prekida s bivšim dečkom, roniocem Borisom Ivančićem, zbog kojeg se i preselila u Rijeku.

Veza na daljinu

Nakon što je pukla njihova četverogodišnja veza, ostali su u dobrim odnosima, a unazad godinu dana Janica se sve češće pojavljuje u društvu Švicarca Daniela Haimerlea. Da se ne žele više skrivati odlučili su još prošle godine, kada je Janica u Kranjskoj Gori poljubila svog dečka ne skrivajući ljubav. Da ljubav cvjeta potvrdili su i u utorak izmjenjujući nježnosti na Sljemenu. Nedavno je Janica medijima otkrila da veza s Danielom izvrsno funkcionira na daljinu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:23