OBITELJSKA IDILA

FOTO: MAMINA NAJSLAĐA MRVICA Članica žirija popularnog kulinarskog showa pokazala nasljednika i zavidnu liniju samo dva mjeseca poslije porođaja

 INSTAGRAM

Željka Klemenčić i dugogodišnji partner Gordan Zečić početkom ožujka dobili su prvog sinčića, a njegovo ime ponosni roditelji i dalje skrivaju od javnosti.

Urednica časopisa Mrvica i zvijezda popularnog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', koju je zbog visoke trudnoće usred četvrte sezone u žiriju zamijenila kolegica Žakline Troskot, na nekoliko fotografija na Instagramu pokazala je koliko uživa u majčinstvu.

Željka s preslatkim dječačićem vrijeme najviše voli provoditi u prirodi.

- Deveti dan nakon što je stigao na ovaj svijet, dječak je otišao u svoju prvu šetnju u šumu. Istu onu šumu u koju smo išli gotovo svaki dan tijekom mjeseci iščekivanja. Nama u čast procvali su šafrani i ljubičice - napisala je Željka ispod jedne fotografije.

Prijatelji i fanovi nisu mogli ne primijetiti da omiljeno televizijsko lice izgleda bolje nego ikada - naime, samo dva mjeseca poslije porođaja Klemenčić je uspjela vratiti vitku i zavidnu liniju.

Our place #undertheappletree

A post shared by mrvica_mag (@mrvica_mag) on

A post shared by mrvica_mag (@mrvica_mag) on

#babysteps

A post shared by mrvica_mag (@mrvica_mag) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 03:15