KAKAV SHOW!

FOTO: MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU ODUŠEVIO PREPUNI LISINSKI Rusi izveli spektakl na granici nemogućeg, kostimi i točke gledateljima izazivaju vrtoglavicu

 
 CROPIX

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu u petak je ugostila 'Moskovski cirkus na ledu', rusku cirkusku skupinu koja spaja tradicionalan cirkus s modernim akrobacijama na ledu u izvedbi najavljenoj kao jedinstveni spektakl čarolije ljudskog pokreta koja graniči s nemogućim.

U galeriji fotografija donosimo spektakl koji se mogao vidjeti u petak!

Cirkus je prije više od 50 godina osnovao režiser sovjetskog doba A.G. Arnold pod imenom "Cirkus na ledu", jedinstven u svijetu.

Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi, po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta, a dosad ga je pogledalo preko 200 milijuna gledatelja u 50 država svijeta.

- Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ta fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa - ranije su poručili iz Lisinskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:29