I SLUŽBENO DOŠAO KRAJ

FOTO: 'OVA SERIJA BILA JE BLAGOSLOV ZA SVE NAS' Snimljena zadnja epizoda 'Teorije velikog praska'

 
Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco i Simon Helberg
 REUTERS

Svećanošću na kojoj su svi glavni glumci nagrađivane TV serije "Teorija velikog praska" ostavili svoje otiske u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku, obilježen je završetak serije koja će se prestati snimati nakon 12 sezona.

Johnny Galecki, koji u seriji glumi Leonarda, Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) i Melissa Rauch (Bernadette) svojim su otiscima na pločniku označili i kraj serije, čija je zadnja epizoda, a ukupno 279., snimljena dan ranije.

Actors Jim Parsons, Kaley Cuoco and Simon Helberg participate in the cement handprints ceremony for the cast of the television comedy
REUTERS
Jim Parsons, Kaley Cuoco i Simon Helberg

- Prestali smo snimati, ali nas sedmero ćemo se i dalje družiti. Ova serija je bila blagoslov za sve nas i ona će uvijek živjeti u nama - izjavio je Jim Parsons, koji je utjelovio autističnog genija Sheldona Coopera, oko kojeg se i vrti radnja serije.

Actor Jim Parsons looks up while fellow cast members Johnny Galecki and Kaley Cuoco takes a photo of him from behind during the cement handprints ceremony for the cast of the television comedy
REUTERS

Prije dvije godine pokrenuta je i spin-off serija "Mladi Sheldon", u kojoj je utjelovljeno Sheldonovo djetinjstvo u Teksasu.

View this post on Instagram

Signature practice . Am I dreaming?!

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

"Teoriju velikog praska" je pokrenuo CBS i već dugo je najgledanija komedija u SAD-u. U devetoj sezoni jednu od epizoda gledalo je rekordnih 20 milijuna gledatelja, a serija je ukupno dobila 10 prestižnih nagrada Emmy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:00