PLES SA ZVIJEZDAMA

FOTO: Svi pamte noge Vanesse Radman i dekolte Barbare Kolar

U premijernoj emisiji plesao se cha-cha-cha i engleski valcer, a najvišu ocjenu dobili su Franka Batelić i Ištvan Varga
 HRT

Osam parova krenulo je sinoć u borbu za titulu najboljih plesača najgledanijeg hrvatskog TV showa. U premijernoj emisiji plesao se cha-cha-cha i engleski valcer, a četveročlanom žiriju u sastavu Milka Babović, Elio Bešan, Dinko Bogdanić i Davor Babović najviše su se svidjeli mlada pjevačica Franka Batelić i Ištvan Varga koji su nakon šestotjednog vježbanja nagrađeni sa 34 boda.

Pohvale su pobrali i Gordan Kožulj koji pleše u paru s Anom Horvat, te Iva Šulentić čiji je partner Damir Horvatinčić. Najmanje bodova, samo 20, dobili su Ana Ugarković i Nicolas Quesnoit, a samo bod više od njih uzeli su Vedran Mlikota i Marija Šantek, te Frano Lasić i Mirjana Žutić.

Negdje između ostali su Sandi Cenov i Gabriela Pilić, te Robert Schubert i glumica Vanessa Radman koja je skupila posebne pohvale žirija i to na račun savršene linije i - nogu.

Već prva emisija pokazala je kako će i ovogodišnje izdanje popularnog showa sigurno imati vjernu publiku koju će do velikog finala i u četvrtoj sezoni voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 05:36