PLES SA ZVIJEZDAMA

Franka Batelić: Imala sam tremu, mogla sam ja to i bolje

Četvrta sezona showa otkrila je potencijalne vrhunske plesače među našim poznatima
 HRT

ZAGREB - Iako na premijernoj večeri nije bilo ispadanja, svi su se trudili dokazati svoje umijeće, neki plesom, a neki izgledom. Tako je Vanessa Radman dobila pohvale na račun svojih seksi nogu: Vanessi je ples u srcu, a nadam se da će doći i u te lijepe nogice - izjavio je je Elija Bešan, koji je zajedno s Milkom Babović, Dinkom Bogdanićem i Davorom Bildmanom u strogom tonu ocjenjivao izvedbe.

Najboljom plesačicom pokazala se Franka Batelić, koja je s Ištvanom Vargom otplesala valcer te osvojila žiri: - Imala sam tremu, mogla sam ja to i bolje otplesati.

Pravi show su priuštili glumac Vedran Milkota i njegova partnerica Marija Šantek, koji su u valcer unijeli dašak Halloweena. Pohvale na elegantno držanje dobio je bivši plivač Gordan Kožulj, koji je imao samo riječi hvale za protukandidate:

- Isprofilirali su se bolji plesači. Iva Šulentić, koja ima plesni background iz skupine Tihane Škrinjarić, pokazala se kao vrsna plesačica, svi su bili izvanredni. Najlošije ocjene dobili su Ana Ugarković, koja je, umjesto za ples, dobila pohvale za svojakulinarska umijeća, te Sandi Cenov i Frano Lasić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:30