NASLIJEĐENI POROK

Georgia Jagger pred paparazzima šmrkala kokain

Kći slavnog rokera razočarala je svijet kada se otkrilo da je i ona naslijedila obiteljski porok

ZAGREB - Svjetski top-model Georgia Jagger, najmlađa kći rokera Micka Jaggera i Jerry Hall, odlučila je preuzeti bivši obiteljski porok te je uhvaćena kako šmrče kokain na proslavi svojega 18. rođendana. Iako su roditelji mlade manekenke bili posnosni na njezinu odluku da proslava bude skromna i uključuje samo uzak krug prijatelja, razočaranje je bilo golemo kada su otkrili da je tijekom tuluma u londonskom pubu došlo do tučnjave i da je konzumirana droga.

Među uzvanicima je bio Tyrone Wood, sin Mickova kolege iz Rolling Stonesa, Roonija Wooda. Georgia, model zvučnih modnih brandova Versace, Hudson i Rimmel, pokušala je zavarati roditelje organiziravši zabavu u pubu koji je veoma blizu majčina stana u zapadnom dijelu Londona. Veselo društvo, nakon što je ispilo poveću količinu alkohola, nastavilo je druženje u uličici ispred puba. Tamo je izbila tučnjava između Tyrona i jednog od gostiju partyja. Georgia je pak tijekom večeri, prema izjavama očevidaca, nazvala svoga dilera koji joj je ubrzo dostavio kokain.

Georgia Jagger ušmrkala je kokain pred cijelom ekipom te skrivenim paparazzima koji su sve snimili. Ovaj skandal teško će prihvatiti Mick Jagger koji je odavno rekao zbogom teškim drogama te je već doživio razočaranje od kćeri Jade koja je čari kokaina otkrila 1988. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:59