'VRUĆE' SCENE

GLEDATELJI NAPOKON DOČEKALI PRVI BB TOPLES! Opuštena Ana-Marija pokazala gole grudi, a zavodio ju je i sustanar od kojega se to najmanje očekivalo...

 
 Screenshot

Ana-Marija Brdek (30) iz Velike Gorice u Big Brother kuću ušla je kako bi upoznala Bojana Mrđenovića (34), koji joj se, priznala je, svidio još dok ga je samo mogla gledati na malim ekranima.

Jednoj od najotvorenijih natjecateljica u RTL-ovu reality showu novi tjedni zadatak, u kojemu su stanari podijeljeni u muški i ženski klan, očito je dobro "sjeo" jer se Ana-Marija itekako opustila, što se moglo vidjeti i u live emisiji emitiranoj u srijedu kasno navečer.

Naime, dok se presvlačila, Velikogoričanka je u potpunosti zaboravila na kamere i pokazala gole grudi.

Screenshot

Screenshot

Osim što su gledatelji u aktualnoj sezoni "Big Brothera" napokon vidjeli prvi toples, zabavio ih je i Bogin tajni zadatak - on je, iako mu se zapravo najviše sviđa Anezi, po nalogu Velikoga brata postao novi zavodnik, a njegova meta bila je upravo Ana-Marija.

- Ti si meni najbolja. Baš zato jer te boli briga za mišljenja i nisam dosad od tebe doživio da nešto krivo ispadne... To se meni kod tebe najviše sviđa, zato što sam i ja takav - podilazio je Splićanin sustanarki.

- I to je savršeno, neka tako i ostane. Tebi ne treba puno, tebi treba iskren čovjek, a isto to očekujem i ja. Da osoba ne nameće svoje mišljenje, da ne ide sa svojim egom naprijed, nego da jednostavno imamo normalnu komunikaciju - odgovorila mu je Ana-Marija, prenosi RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 19:35