HARRISON FORD

GLUMČEVA ŽIVOTNA DRAMA U bolnicu je stigla i Calista, stanje je znatno gore nego što se mislilo?

 SIPA/Cropix

Harrison Ford već se treći dan nalazi u bolnici nakon što se ozlijedio na setu tijekom snimanja novog nastavka kultnog filmskog serijala Star Wars.

Slavnog glumca su, naime, udarila velika vrata Millenium Falcona pri čemu je slomio gležanj, no zadobio je i ozljede na prsima.

Njegova supruga, glumica Calista Flockhart poznata po ulozi u seriji Ally McBeal, trenutno je na letu za Englesku, kako bi mogla biti uz bolničku postelju supruga.

Neki strahuju da bi situacija mogla biti puno gora nego što se to prvotno mislilo, te kako bi glumac mogao tjedne provesti u bolnici na liječenju.

U međuvremenu su se pojavila i neka izvješća o tome kako je Fordu ozlijeđena i zdjelica, te kako će ići na rendgen pluća.

- Ford (71) se držao za prsa dok su njegovi kolege pohitali osloboditi ga ispod hidrauličnih vrata, otkrio je jedan izvor koji je dodao kako je glumac izgledao kao da ga jako boli, a njegov zglob 'činio se zdrobljen'.

Potom je odvezen do bolnice John Radcliffe u Oxfordu, koja je specijalizirana za frakture.

Producenti trenutno rade na izmjenama planova snimanja kako bi omogućili što dulji izostanak glumca.

Glumčev agent odbija dati detalje o Fordovom stanju, međutim, jedna je medicinska sestra objavila tweet o pacijentu.

- Nestvarno mi je gledati zdravstveni karton Harrisona Forda - napisala je korisnica 'Blonde Miss Bond'.

Policija je kazala kako su 71-godišnjaka ozlijedila vrata od garaže i nisu komentirali tvrdnju da su ga udarila vrata MIllenium Falcona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:08