GORAN KASNI

Goran Višnjić prvi put doveo posvojenog sina Tina u Zagreb

Božićne blagdane kompletne obitelji Višnjić i Vrdoljak proslavit će u domu Antuna Vrdoljaka. Proslavljeni holivudski glumac stiže na božićne blagdane

ZAGREB - Nakon što je u srijedu u Zagreb doputovala Ivana Višnjić s posvojenim sinom Tinom, kojemu je ovo prvi doticaj s domovinom svojih roditelja, mediji s nestrpljenjem išekuju i izlazak ‘na špicu’ našeg prosljavljenog glumca u inozemstvu, Gorana Višnjića.

Božićno okupljanje

Jer, ovo je prvi posjet bračnog para Višnjić Hrvatskoj od izbijanja skandala oko Goranova preljuba s Mirelom Rupić i rođenja izvanbračne kćeri Lane Lourdes. Razlog privremenog napuštanja doma u Los Angelesu je obiteljsko božićno okupljanje Višnjićevih s rodbinom, među ostalim i Ivaninim ocem, redateljem Antunom Vrdoljakom. Nakon višegodišnjeg izbivanja, Višnjićevi će Božić proslaviti u krugu obitelji te tako malom, dvoipolgodišnjem Tinu omogućiti upoznavanje s brojnom rodbinom, kako s majčine, tako i s očeve strane, iz rodnog mu Šibenika.

Društvo poznatih glumaca

Navodno će se uz bogati blagdanski stol, upravo na sam Božić obitelji Višnjić i Vrdoljak, i to u punom sastavu, okupiti upravo u domu Antuna Vrdoljaka. Goran se obitelji pridružuje naknadno jer je posljednjih tjedana zauzet snimanjem BBC-jeve mini serije “Deep” u Škotskoj, gdje je ponovno u društvu poznatih glumaca, i to Minnie Driver te Jamesa Jesbitta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:00