OSJEĆA SE HAJ

Grdović izašao iz bolnice: Nema šanse da više popijem bevandu!

Trogir,03 06 200gGrdovic uveselio maturante Srednje Strukovne ·kole"BlaI Jurjev Trogiranin"dosavsi na njihovu proslavu u hotelu Medena s neobiçnom modnom kreaciom, te otpjevao nekoliko pjesama na opce odusevljenje maturanata.foto:Sinisa Russo-nedjeljni-duplerca-
 Siniša Russo/CROPIX

ZADAR – Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović u srijedu navečer otpušten je sa psihijatrijskog odjela zadarske Opće bolnice gdje je hospitaliziran u subotu u večernjim satima nakon višednevnog ekcesnog ponašanja uzrokovanog alkoholom.

- Osjećam se super. Obavio sam pregled i sada sam na terapiji lijekovima a i morat ću se svaki dan javljati liječnicima na razgovor – izjavio je u telefonskom razgovoru zadarski pjevač koji je već u četvrtak bio u Splitu zbog poslova vezanih uz njegov novi album 'Dobro jutro ti, more'. Komentirajući svoje ponašanje zadnjih dana u rodnom gradu, Grdović je u dobrom raspoloženju kazao kako se on 'samo malo šalio'.

- Na vjenčanje sam bio pozvan, a u klubu Maraschino sam se malo našalio. Pa znaju moji Zadrani da sama ja veseljak i čovjek od zabave. Volim pismu i zabavu. Svi to znaju – pojasnio je Grdović ne želeći opširnije komentirati vijest da ga je supruga Brankica prijavila prekršajnom sudu zbog obiteljskog nasilja.

- Brankica je sada malo ljuta, ali koja supruga ne bi bila . Ona mene pozna i zna kakav sam – izjavio je Mladen i dodao kako ipak više nema šanse da popije 'bevandicu'.

- Neću više popiti niti jednu bevandu. Nema šanse. Ipak bi bilo šteta da me izgubite – kazao je Grdović kojem je zbog ljubavi prema 'kapljici' ovo već drugo liječenje od alkohola. Grdović je u zadarskoj bolnici zadnji put ležao prije pet godina kada je tri dana nakon pobjede na "Zadarfestu" u alkoholiziranom stanju u svom crvenom "Ferrariju" sletio sa ceste nakon čega je zbog ozlijede vratnog kralješka operiran.

Zbog brzine je tada prešao na suprotni kolnički trak, udario u vanjski betonski zid obiteljske kuće, a nakon toga i u metalni rasvjetni stup. Tada je prometna policija utvrdila da mu je u krvi bilo 2,7 promila alkohola, te da je do nesreće došlo kad je Grdović vozio prema svojoj kući u Arbanasima.

Grdoviću je tada na licu mjesta oduzeta vozačka dozvola, a dobio je i prekršajnu prijavu zbog vožnje u alkoholiziranom stanju kao i prekršajnu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće. U listopadu 2006. godine Grdović je zbog ovisnosti o alkoholu odlučio potražiti stručnu pomoć na Odjelu psihijatrije zadarske bolnice, a nakon toga i u zagrebačkoj bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 14:38