KOCKASTO LUDILO

I ZVIJEZDE SLAVE GRANDIOZNU POBJEDU HRVATSKE NAD ARGENTINOM Nives i Lille smjesta pokazale vatrene dekoltee, za nas navijao i Đoković: Ajmo, Vatreni!

 
 INSTAGRAM

- Voljela bih vidjeti našu pobjedu... Ali osjećaj mi kaže da će biti neriješeno - ovako je Lidija Bačić (32) nešto prije 20 sati, tik prije početka sraza između Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, prognozirala rezultat utakmice.

I vjerojatno se nikad u životu nije toliko razveselila vlastitoj pogrešci kao u četvrtak navečer, kad su maestralni Vatreni na terenu u Nižnjem Novgorodu potpuno ponizili Lionela Messija (30) i ekipu.

- Pobjedaaaaaa! Tko šiša moju prognozu! Ovo sam htjelaaa! - napisala je splitska pjevačica na Instagramu, gdje je objavila i seksi selfie u dekoltiranoj "kockastoj" majici.

Slavit će i Lidijina kolegica Rozga (40), i to na koncertu u Popovači, a svoj doprinos navijanju Jelena je dala u obliku simpatičnoga videa u kojemu je glavna zvijezda njezin animirani lik.

Nives Celzijus (36) također je pokazala kako se bodri Hrvatska - pozirala je u nikad izazovnijoj crveno-bijeloj odjevnoj kombinaciji.

Napeto je bilo i u dalekim Sjedinjenim Američkim Državama - naša glumica Marija Omaljev Grbić (35), koja sa suprugom, sarajevskim kolegom Mirajem Grbićem (41), živi i radi u Los Angelesu, također je žestoko navijala za Hrvatsku, čime se pohvalila na Instagramu.

- I ovo se događa! - napisala je Marija uz fotografiju rezultata u našu korist na ekranu televizora.

A veceras navijamo ovako #vatrenozavatrene #samovatreno #croatia

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

This is happening #croatia #hrvatska #worldcup2018 #crovsarg

A post shared by Marija Omaljev (@marijaomaljev) on

A čestitkama hrvatskim nogometašima na Twitteru se pridružio i Rio Ferdinand (39), umirovljeni engleski nogometaš, nekadašnja zvijezda klubova Leeds, West Ham i Manchester United.

Uz Luku Modrića (32) i ekipu bio je i srpski tenisač Novak Đoković (31), koji je na Instagramu napisao: "Ajmo, Vatreni!".

INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 20:57