UTJEHA ZA PORAZ

Iva nakon ispadanja uživala na Pet Shop Boysima

Popularna je voditeljica subotu odlučila zaboraviti odlaskom na koncert britanskog pop benda, a društvo joj je pravio dečko Luka Nižetić
 Šime Šokota/CROPIX

Pomalo nesretna zbog izbacivanja iz HTV-ovog showa ' Ples sa zvijezdama', popularna televizijska voditeljica Iva Šulentić loš je dan odlučila zaboraviti odlaskom na koncert Pet Shop Boysa.

Vizualni je spektakl pop dvojica, Chrisa Lowea i Neila Tennanta, Iva pratila u dobrom društvu svog dečka, pjevača Luke Nižetića koji ju je oraspoložio nakon njenog naglog i sasvim neočekivanog izlaska iz 'Plesa'.

Unatoč svojim izrazitim plesnim vještinama, ali i zavodljivim oblinama, publika i gledatelji 'Plesa sa zvijezdama' odlučili su kako Iva i njen plesni partner Damir Horvatinčić više neće plesati te su svoje glasove radije dali Ani Ugarković i Nicolasu Quesnoitu.

Iva je u koncertu Pet Shop Boysa uživala od samog početka, a fotoaparat kojim je ovjekovječila taj nezaboravan disko spektakl, nije ispuštala iz ruku.

Nadamo se samo da joj je britanski dvojac uspio barem malo skrenuti misli s neuspjeha te da će jednako strastveno nastaviti plesati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:44