NEPREDVIDLJIVI PLES

Seksepilna Marija ispala dok Ana i dalje gazi sve pred sobom

Show ‘Ples sa zvijezdama’ i dalje je napet i sasvim neizvjestan

ZAGREB - Ljubimica publike, Ana Ugarković, u subotu nije osvojila najviše glasova publike. No, tko nema sreće kod gledatelja, ima kod žirija, pa su tako poznata televizijska kuharica i njezin plesni partner Nicolas Quesnoit zahvaljujući engleskom valceru prekjučer osvojili prvu osmicu u 'Plesu sa zvijezdama'.

Nakon ispadanja Ive Šulentić i Damira Horvatinčića nezahvalno je bilo što prognozirati, ali može se pretpostaviti da će se u finalu sukobiti Franka Batelić i Ištvan Varga te Gordan Kožulj i Ana Herceg. Franka i Ištvan otpočetka imaju potporu i publike i žirija. Što se Kožulja tiče, kako neslužbeno doznajemo s HTV-a, glasači Ive Šulentić u subotu su telefonirali za njega, pa bi plivač nošen navijačima mogao doplivati do završnice.

Iako se u prethodnim nastavcima Kožulj nije previše isticao, u subotu je oduševio publiku HTV-ova studija, koja mu je dala najveći pljesak, ali i žiri, koji je pohvalio njegove izvedbe s partnericom Anom Herceg. Glumac Vedran Mlikota i plesačica Marija Šantek napustili su show u epizodi prije polufinalne emisija, koji su prema žiriju u plesu bili bolji od Ane i Nicolasa.

- Isprva sam mislio da nećemo tako daleko dogurati, no kasnije je nada rasla i rasla. Moram priznati da mi je ovo jedno predivno iskustvo i da mi je drago što sam dva mjeseca bio dio tog svijeta - objasnio je glumac, zahvalivši se svojoj partnerici Mariji, ali i žiriju.

U velikoj završnici, koja će se izravno emitirati za dva tjedna, ponovno će se okupiti svi plesni partneri sezone, no s obzirom na glasove publike, teško je predvidjeti pobjednika.

Iako nespretni, bili su favoriti publike

Kelly Osbourne

- Iako je iz dva plesa imala najgore ocjene, kćeri slavnog Ozzyja Osbournea publika joj je osigurala visoko treće mjesto.

Evander Holyfield

- Boksač je osvojio 5. mjesto u prvoj sezoni showa iako je imao najgore ocjene u povijesti showa.

Marie Osmond

- Pjevačica i glumica plasirala se na visoko treće mjesto u petoj sezoni američke inačice showa, iako joj pojedini plesovi zaista nisu išli. Iz freestylea je dobila samo 22 boda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 09:00