REVIJA DONJEG RUBLJA

Iva Šarić: Moj Jerko ne zijeva kada ja šetam pistom

Kolekcija proljeće/ljeto 2010. Women’s Secreta predstavljena je u hotelu Esplanade. Iako su se manekenke jako trudile, revija nije bila ni blizu seksepilna i atraktivna poput one Victoria’s Secreta

ZAGREB - Poznate hrvatske manekenke Iva Šarić, Sarah Ćosić, Lorena Čavar, Lana Kuduz i Jelena Glišić prošetale su se preksinoć u stilu Viktorijinih anđela modnom pistom u hotelu Regent Esplanade na reviji donjeg rublja Women’s Secret. Iako nova kolekcija španjolskog modnog brenda za proljeće/ljeto 2010. nije ni izbliza toliko atraktivna i seksepilna kao revije Victoria’s Secret, naše manekenke su se itekako potrudile i pokazale svoje čari u oskudnim odjevnim kombinacijama te su unatoč sportskim modelima uspjele zadržati pažnju svih prisutnih.

Bandić drijemao

Naime, modeli Women’s Secreta su manje izazovni i više dječački ženstveni te su manekenke prošetale kupaće kostime, pamučne haljinice, razne kombinezone za plažu i ljetne modne dodatke u sličnom tonu, s izuzetkom nekoliko seksi komada upotpunjenih crnim samostojećim čarapama.

Ipak, nisu svi bili zadovoljni vitkom linijom koju su pokazale manekenke na pisti, pa je tako njihova bivša kolegica Iris Androšević komentirala prisutnim novinarima da su u njezinoj generaciji žene bile “konkretnije”, dok su ovo sada “djevojčurci”.

S time da je reviji nedostajalo više seksepila složili bi se i nogometaš Jerko Leko, koji je došao podržati svoju 21-godišnju djevojku Ivu Šarić, a na ostale polugole žene reagirao je zijevanjem, dok je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na nekoliko minuta čak i odrijemao.

Cure s oblinama

- Revija je koncipirana kao mladenačka te nije ni trebala biti seksepilna. Nije to revija Victoria’s Secreta ni Lisce, već je namijenjena tinejdžericama i mlađim curama.

Što se tiče mršavosti manekenki, bilo je cura s oblinama te nijedna nije bila premršava - zaključila je Iva Šarić te je još dodala da je čula da joj je dečko zijevao tijekom revije, ali da je to radio kad su druge cure prolazile tako da joj to nije zasmetalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:46