NEPRAVOMOĆNA ODLUKA

'JA SAM U ZONI SUMRAKA! TREBAM PREDAH' Anđa Marić izgubila skrbništvo nad sinom!

Nakon četiri godine sudske borbe s bivšim mužem Primožem Dolničarom, Anđa Marić izgubila je skrbništvo nad sinom Gašperom. Sutkinja je nepravomoćnom presudom brigu o djetetu povjerila ocu, a hrvatska pjevačica najavila je žalbu, piše Gloria .

- Nepravomoćnom sam presudom izgubila skrbništvo nad svojim sinom. (Naravno da ću se žaliti.). Inače ta presuda u imenu naroda proteže se na 33 stranice i to je svojevrsna kronologija događaja na sudu u posljednje 3 godine. Hm.. zadnja rasprava je bila 31.1.2013 a i tzv."Sodba u imenu ljudstva" ima datum 31.1.2013.

Presuda na 33 stranice, natipkana isti dan?? Rasprava je 31.1.2013, počela u 12:30 i trajala je do 16:40. Kaj je sutkinja donijela odluku i sve to lijepo natipkala na 33 stranice nakon radnog vremena? - pita se Anđa Marić na svom Facebook profilu gdje je čitavo suđenje nazvala farsom.

- Da, ja sam u Zoni Sumraka. Već neko vrijeme. Molim vas, pozovite Redatelja, trebam kratki predah! Mama mi kaže da se moralo nešto dogoditi da se pomaknemo korak naprijed. Čak i ovo je korak naprijed. Držite mi fige - uputila je molbu očajna majka, javlja Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:55