CELEBRITY MASTERCHEF

ANĐA MARIĆ NAKON 10 GODINA ŽIVOTA U SLOVENIJI 'Za puno stvari ne znam kako se kažu na hrvatskom!'

 Promo

Pred celebrity kandidatima u novoj će epizodi biti dva jako teška izazova, a jedan od njih će Anđu, Luku, Sanju ili Nadu poslati kući. ´Danas nas čekaju novi izazovi. Ne znam hoćemo li nešto od jučer moći iskoristiti danas, ali u svakom slučaju, vidim da su svi spremni za novi dan i za nove izazove´, optimistična je Nada.

´Pa dobro ova emisija je puna stresa, ja bih malo više zabave!´, zaželjela je Sanja. Andrej će kandidatima poželjeti dobrodošlicu u drugi dio osmine finala. ´Izoštrena osjetila jako su važna pri svakom kuhanju. Danas ćemo provjeriti kako to stoji s vašim osjetilima!´, najavit će prvi izazov Radovan.

Pred kandidatima u najpoznatijoj reality kuhinji će se naći osam različitih rezova odnosno dijevova mesa, a njihov zadatak će biti na papiriće napisati što veći broj točnih odgovora za što će imati samo dvije minute. Kandidat ili kandidatkinja koji je u prethodnoj emisiji napravio najbolje autorsko jelo u ovom će izazovu imati veliki bonus u obliku dva dodatna boda. Anđa: ´Puno stvari ne znam kako se kažu na hrvatskom!´

´Meso? Danas? Joj!´, šokirat će se Nada koja ga ne jede već godinama, ali vjeruje da će prepoznati barem neke dijelove. ´Meso – ono će se više snalaziti sa mnom, nego ja s njim´, izjavila je Nada, a ni Luka neće biti oduševljen. Anđa će se suočiti s velikim poteškoćama: ´Ja živim već deset godina u Sloveniji i nisu isti nazivi namirnica, puno stvari ne znam kako se kažu na hrvatskom!´.

Kandidati iz javnog života u ovom će se izazovu boriti za prednost u eliminacijskom Stres testu nakon kojeg će se netko od kandidata oprostiti od natjecanja i svoje MasterChef pregače. ´Uzdaj se u se i u svoje kljuse!´, Lukina je filozofija. Nada će se truditi svim silama da je ne eliminiraju, a Anđa je izrazila želju da bi najradije u Stres testu spremala neki odrezak s prilogom, a ne bi voljela nešto peći.

Kako će se s prepoznavanjem mesa snaći Nada koja ga godinama ne jede, hoće li se Sanja ipak uspjeti zabaviti i kuhati bez stresa, hoće li Anđa pogoditi hrvatske nazive za dijelove mesa i čija će jela žiri kušati posljednji put u MasterChef kuhinji? Odgovore na ova pitanja i još puno drugih saznat ćemo već ove nedjelje u uzbudljivoj šestoj epizodi showa Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:33